Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Komik Günaydın Mesajları

Hoş geldin! ilkeronuc tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Komik Günaydın Mesajları
0
156

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
2019 Komik Günaydın Mesajları komik günaydın mesajları, arkadaşım için günaydın mesajları, günaydın mesajları Arkadaşlarınız için en komik ve espirili sözlerden oluşan günaydın mesajlarını onlarla paylaşarak arkadaşlarınızınuzu güne gülümseterek artı bir şekil de başlamasını sağlayabilirsiniz Sizlere 2019 gülünç günaydın mesajlarını ve sözlerini paylaşıyoruz 17758 17758 2019komikgunaydinmesajlari5c5553bbb8cb12019komikgunaydinmesajlari5c5553bbb8cb1 283 567 gunaydinmesajlarijpg17758 2019 Komik Günaydın Mesajları gunaydinmesajlarijpg17758 2019 Komik Günaydın Mesajları Günaydın Sabahleyin sabahtan belamısın sen ya diyenlere Oo sen bana msj atar mıydın diyenlere Daha uyuyanlara Evvelden uyanmış olup hala yatakta olanlara Bıktım artık senden bırak yakamı diyenlere Biricik kankime sevdıklerime arkadaşlarıma İşte Hepinize Günaydın Günaydın benim yıkık dökük gönlümün sultanı, Günaydın; dost bağımın gonca gülü, Günaydın Süreyya yıldızım, Günaydın: ay yüzlüm, Günaydın; canımın cananı, Günaydın… Günaydın haydi kalk uyan gel katıl bize gir aramıza bir fırça bir macun her yemekten sonradan Günaydınn bitanem yazma sebebım hayatımın anlamı günaydın seni fazla seviyorum kokacım Bir şairinde bir mısrasında dediği gibi sabah oldu ne uyuyorsun sevgilim hadi kalk günaydın sana Çabuk kalkmassan kafandaki bitler istifa edecekHadi Kalk Bundan Böyle Günaydın Arkadaşım Yeni bir güne seninle açmak için her günümü senin geçiriyorum ancak, her sabah sana Günaydın arkadaşım Bir Takım ahali hayatın sekerleridir,onlar hayatın içinde dolaşırlarhayat onlar doğru tatlanırhayatımı tatlandıran şekerlerime Günaydın Günaydın çayımın şekeri, günaydın ekmeğimin yağı, günaydın balım, pekmezim, reçelim Kahvaltı hazırlanmış mı? Tayin sizde ey idare Hortumları belirlenmiş diye Gerek kalmasın vergiye Günaydın Arkadaşlar günaydın En hoş sabahlar çokokremle başlar diyenler halt etmişler en hoş sabahlar seninle başlar dostum İşe bak ya bir gün daha yaşlandık Sende hala yatıyorsun uyumayla ömrün bitti be hadi bi kalk artık ya, Günaydın Genişletmek için tıkla  

858,505Konular
982,838Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt