iltasyazilim
FD Üye
Kırmızı başlıklı kızın hikayesi (kurdun ağzından)
Her gün yaptığım gibi ormanı temizlemeye çıkmıştım Orman benim evim, pak yetişmek da benim görevim Derken bir kız beliriverdi Kırmızı başlık ve peleriniyle fazla değişken bir görünümü vardı Kimin aklına gelir bu garip kıyafeti giymek Bir cin gibilik peşindeydi mutlaka Bir süre dikkatle izledim bu ilginç kızı Elinde taşıdığı üzeri örtülü sepette kim bilir ne taşıyordu! Yürüyüşü bile normal değildi Yanına yaklaşıp ne yaptığını sorunca bana büyükannesinin evine gittiğini söyledi ama gel de inan yine de bıraktım peşini kendi işime döndüm Lakin aklım o kıza takıldı bir kere Bir gidip bakayım içten mu söyledikleri dedim kendi kendime; fiilen böyle bir büyükanne var mı? Siz olsaydınız gerçekliğini gözden geçirmek istemez miydiniz? Orman benim evim Ben keza konut sahibiyim, keza de diğer orman sakinlerine karşısında sorumluyum
Neyse uzatmayayım Gittim, baktım ve gerçekte bir büyükanne buldum Sorduğumda evet o minik kız benim torunumdedi Ben de sorumlu bir kişi olarak; bu ufak kız yabancılarla konuşulmayacağını öğrenmemiş daha!dedim ve anlattım ufak kızla karşılaşmamı Büyükanne de ürperdi ve birlikte minik kıza bir ders vermeye karar verdik O yatağın altına saklandı, ben Onun geceliğini giydim, başlığını taktım ve yatağına yattım Minik kız birazdan içeri girdi Seslendi cevap verdim Ne sersemlemiş bir çocuk! Beni büyükannesi sanıvermişti Ben benim büyükannemi yok sesinden, kokusundan bile tanırım madem ki Neyse bunlar bir şey sayılmaz, daha neler yaptı bilseniz Kulaklarımın niçin büyük olduğunu sordu Ne ayıp şey hiç sorulur mu! gerçi çocukluğuna verip yumuşak bir sesle cevapladım Seni iyi dinlemek için Fakat bu sefer kalkıp da burnumun neden büyük olduğunu sormaz mı! Ufak kız hiç mi hiç nezaket almamış Ben zaten burnumu kendime karışık haline getirdim, özgüvenim sallantıda Psikologlar, estetikçiler Dünya para harcıyorum lakin nafile Tekrar aldırmamaya çalışırken bu sefer de ağzımın kocaman olduğunu yüzüme vurmaz mı! Tabi ama kızdım, siz olsanız kızmaz mıydınız?
O sinirle ayağa fırlayıp ardındaki koşturmaya başladım Birdenbire ne olsa beğenirsiniz! Bir kocaman avcı elinde tüfek kapıdan dalıverdi Beni seni hain kurt, büyükanneyi yedin değil mi?diye suçlamaz mı ! Halbuki büyükannenin kılına bile dokunmadım, O da saklandığı yerden çıkıp beni korumaya çalışmadı Malum yaşlılık, kulakları iyi duymuyor Avcı mahkeme yapmadan infaz kararımı verdi Emrindeki ben de yargı bulamayacağımı, hatta canımı yitireceğimi anlayıp pencereden kuvvet attım kendimi Geçirdiğim büyük korkunun sarsıntısı yetmiyormuş gibi o gün bu gün ormanda bile yüzümü sıcacık gösteremez oldum Adım haine çıktı
Yeter ArtıkBen Suçsuzum
Ameliyathane
hekim Kaan, kankası Necmi'yi bayıltmadan açık kalp ameliyatı yaparken;
+heyecan var mı heyecan
olmaz olur mu abi, yusuf yusuf yani
i şey olmaz, sana en cix ameliyatımı yapcam
ameliyatın cixi mi olur?
+ sana özel bu ayaklarım tavana alt şekilde ameliyat etcem seni, tarihe geçcez olm
neee ! manyak mısın yaa? olmuyom abi ben ameliyat falan
+ şaka olm şaka
kızacam lakin ameliyat öncesi adamın yaptığına bak
+ euehue, yat bakim şuraya
sırtüstü mü?
+yoq, yüzüstü, hafifte şöle doğuya doğru
niye ?
+ ya olm saçmalama, uzan şuraya sırtüstü, sırtın ameliyat olacak sözde
şşş, hemşire hanımların önünde, ayıp oluyoo
+ onlar yabancı yok
bana yabancılar fakat
+ neyse, nurten bayan, hastayı ameliyata hazırlayın
cilalı, hazırlanmış hasta doktor bey
+ olm necmi, mayışmışın sen
ya bi git olm, çakır keyif olmuş gibiyim
+ euhue, ne güzel işte, içmeden ayyaş oldun
ne zaman bayılacam ben?
+ bayıltmadan ameliyat olcan sen
nasıl yani
+ bilincin hafiften yerinde olcak olm sıkılıyorum ameliyat sırasında,eksik muhabbet ederiz diye böyle yaptım
abi sen harbiden manyaksın haa
+ daha önce denedim, bi şey olmadı
bismillahirrahmanirahimm
+ bak ne hoş imana da geldin
pişmanlık tövbe
+ evet, başlıyoruz, bisturi lütfen
napcan neşteri
+ dişimde et kalmış, onu temizliyecem Necmicim, ameliyathanedeyiz,kebab salonunda yok sence ne yapabilirim neşteri?
olm kesecen mi beni diri diri?
+ yoq, önce tırnaklarını sökcem, sonradan tırnağın altındaki ete tuzlu sürcez önce ızdırap, sonra vahşet yani fantazi yapalım demi az
ya niye ben Allahım niye?
+ olm saçmalama, acımıyacak diyorum sana
bak, eğer bir sakatlık yaparsan, yengeye bütün yaptığın pislikleri anlatırım
+ hıng ! olm sus, hemşire hanımların yanında
Hani yabancı değildi **** onlar
+ hazır olm söz, acımıyacak haftaya halı saha maçı var hasanlarla, o maça yetiştirmemiz lazım seni
abi bana su kaynatan araba muamelesi yapma
+ euheuhe, hazır olm kıpraşma, başlıyorum
carkkkkrkkkrkk ( derinin yarılma efekti )
abi bi güzel oldum, böyle güya içim açıldı, bi huzur doldu
+ emrindeki olm, açtık kalpten mideye dek
harbi mi?
+ hı hı falla kanka senin için kararmış, canını sıkan bir şey var
hadi ya
+ evet bak şurda, midenin sol tarafı kap kara olmuş du bakm hımm 3 vakte dek bi haber alacaksın
olm dalga geçme, kahve falımı bu ya
+ euheuhe, yoq olm, gayet normal herşey hemen damarları yoklama edelim evettt, uyuzluk yapan damarı buldum
napcan ona?
+ söküp atcam, yerine diğer yerinden alacağımız bir damarı koycaz
yoq ben aldırmam diğer yerden damar falan
+ ya olm bi sus, damarı açcaz derhal bi şeyci kalmıyacak
hangi damar bu
+ kalpten aorta sırası gelmişken ilk köşeden sola dön, ilerde küçük bir kılcal damar var, orda kime sorsan gösterirler
kaan !!!
+ olm güya sölesem bilcen damar işte tümü benzer
(hööönngghghgrtrt )
+ zuhuahuaa
ne yaptın olm
+ bi şey yapmadım hafiften mideni sıktım bıraktım
çılgın misin olm niye kurcalıyon midemi
+ ehuehue, bayılıyom bu harekete, kusacak gibi oluyon dimi lan
hay seni emi
+ bak kanka, hazır açmışken diğer istediğin bi şey var mı?
he, mideyle karaciğerin yerini değiştir sana sıkıntı
+ niyeki?
moda abicim moda, hiç modayı peşine düşüp takip etmiyo musun?
+ falla değişirim lakin birazcık vakit alır
ya abi bi git işine, hadi kapat da gidelim, akşam bizdesiniz, ona tarafından
bitmiş bitmiş, dur tel açayım hanıma
dıııttt dıııtttt
(Alo, Nalan, napıyon güzelim hiç, bende aldım necmiyi ameliyat masasına, midesiyle falan oynuyom bak ne diycem, akşam necmilerdeyiz, ben çıkışta seni alırım hadi öptüm )
+ işlenmiş necmi, sizdeyiz akşama
iyi iyi hadi abi, kapat şurayı, hava doldu içim yaaa
+ sahiden mideyle karaciğerin yerini değiştirme fikri fena değildi ama
kaan !!
+ euheue, tamam lan tamamlanmış, kapatıyorm *
Her gün yaptığım gibi ormanı temizlemeye çıkmıştım Orman benim evim, pak yetişmek da benim görevim Derken bir kız beliriverdi Kırmızı başlık ve peleriniyle fazla değişken bir görünümü vardı Kimin aklına gelir bu garip kıyafeti giymek Bir cin gibilik peşindeydi mutlaka Bir süre dikkatle izledim bu ilginç kızı Elinde taşıdığı üzeri örtülü sepette kim bilir ne taşıyordu! Yürüyüşü bile normal değildi Yanına yaklaşıp ne yaptığını sorunca bana büyükannesinin evine gittiğini söyledi ama gel de inan yine de bıraktım peşini kendi işime döndüm Lakin aklım o kıza takıldı bir kere Bir gidip bakayım içten mu söyledikleri dedim kendi kendime; fiilen böyle bir büyükanne var mı? Siz olsaydınız gerçekliğini gözden geçirmek istemez miydiniz? Orman benim evim Ben keza konut sahibiyim, keza de diğer orman sakinlerine karşısında sorumluyum
Neyse uzatmayayım Gittim, baktım ve gerçekte bir büyükanne buldum Sorduğumda evet o minik kız benim torunumdedi Ben de sorumlu bir kişi olarak; bu ufak kız yabancılarla konuşulmayacağını öğrenmemiş daha!dedim ve anlattım ufak kızla karşılaşmamı Büyükanne de ürperdi ve birlikte minik kıza bir ders vermeye karar verdik O yatağın altına saklandı, ben Onun geceliğini giydim, başlığını taktım ve yatağına yattım Minik kız birazdan içeri girdi Seslendi cevap verdim Ne sersemlemiş bir çocuk! Beni büyükannesi sanıvermişti Ben benim büyükannemi yok sesinden, kokusundan bile tanırım madem ki Neyse bunlar bir şey sayılmaz, daha neler yaptı bilseniz Kulaklarımın niçin büyük olduğunu sordu Ne ayıp şey hiç sorulur mu! gerçi çocukluğuna verip yumuşak bir sesle cevapladım Seni iyi dinlemek için Fakat bu sefer kalkıp da burnumun neden büyük olduğunu sormaz mı! Ufak kız hiç mi hiç nezaket almamış Ben zaten burnumu kendime karışık haline getirdim, özgüvenim sallantıda Psikologlar, estetikçiler Dünya para harcıyorum lakin nafile Tekrar aldırmamaya çalışırken bu sefer de ağzımın kocaman olduğunu yüzüme vurmaz mı! Tabi ama kızdım, siz olsanız kızmaz mıydınız?
O sinirle ayağa fırlayıp ardındaki koşturmaya başladım Birdenbire ne olsa beğenirsiniz! Bir kocaman avcı elinde tüfek kapıdan dalıverdi Beni seni hain kurt, büyükanneyi yedin değil mi?diye suçlamaz mı ! Halbuki büyükannenin kılına bile dokunmadım, O da saklandığı yerden çıkıp beni korumaya çalışmadı Malum yaşlılık, kulakları iyi duymuyor Avcı mahkeme yapmadan infaz kararımı verdi Emrindeki ben de yargı bulamayacağımı, hatta canımı yitireceğimi anlayıp pencereden kuvvet attım kendimi Geçirdiğim büyük korkunun sarsıntısı yetmiyormuş gibi o gün bu gün ormanda bile yüzümü sıcacık gösteremez oldum Adım haine çıktı
Yeter ArtıkBen Suçsuzum
Ameliyathane
hekim Kaan, kankası Necmi'yi bayıltmadan açık kalp ameliyatı yaparken;
+heyecan var mı heyecan
olmaz olur mu abi, yusuf yusuf yani
i şey olmaz, sana en cix ameliyatımı yapcam
ameliyatın cixi mi olur?
+ sana özel bu ayaklarım tavana alt şekilde ameliyat etcem seni, tarihe geçcez olm
neee ! manyak mısın yaa? olmuyom abi ben ameliyat falan
+ şaka olm şaka
kızacam lakin ameliyat öncesi adamın yaptığına bak
+ euehue, yat bakim şuraya
sırtüstü mü?
+yoq, yüzüstü, hafifte şöle doğuya doğru
niye ?
+ ya olm saçmalama, uzan şuraya sırtüstü, sırtın ameliyat olacak sözde
şşş, hemşire hanımların önünde, ayıp oluyoo
+ onlar yabancı yok
bana yabancılar fakat
+ neyse, nurten bayan, hastayı ameliyata hazırlayın
cilalı, hazırlanmış hasta doktor bey
+ olm necmi, mayışmışın sen
ya bi git olm, çakır keyif olmuş gibiyim
+ euhue, ne güzel işte, içmeden ayyaş oldun
ne zaman bayılacam ben?
+ bayıltmadan ameliyat olcan sen
nasıl yani
+ bilincin hafiften yerinde olcak olm sıkılıyorum ameliyat sırasında,eksik muhabbet ederiz diye böyle yaptım
abi sen harbiden manyaksın haa
+ daha önce denedim, bi şey olmadı
bismillahirrahmanirahimm
+ bak ne hoş imana da geldin
pişmanlık tövbe
+ evet, başlıyoruz, bisturi lütfen
napcan neşteri
+ dişimde et kalmış, onu temizliyecem Necmicim, ameliyathanedeyiz,kebab salonunda yok sence ne yapabilirim neşteri?
olm kesecen mi beni diri diri?
+ yoq, önce tırnaklarını sökcem, sonradan tırnağın altındaki ete tuzlu sürcez önce ızdırap, sonra vahşet yani fantazi yapalım demi az
ya niye ben Allahım niye?
+ olm saçmalama, acımıyacak diyorum sana
bak, eğer bir sakatlık yaparsan, yengeye bütün yaptığın pislikleri anlatırım
+ hıng ! olm sus, hemşire hanımların yanında
Hani yabancı değildi **** onlar
+ hazır olm söz, acımıyacak haftaya halı saha maçı var hasanlarla, o maça yetiştirmemiz lazım seni
abi bana su kaynatan araba muamelesi yapma
+ euheuhe, hazır olm kıpraşma, başlıyorum
carkkkkrkkkrkk ( derinin yarılma efekti )
abi bi güzel oldum, böyle güya içim açıldı, bi huzur doldu
+ emrindeki olm, açtık kalpten mideye dek
harbi mi?
+ hı hı falla kanka senin için kararmış, canını sıkan bir şey var
hadi ya
+ evet bak şurda, midenin sol tarafı kap kara olmuş du bakm hımm 3 vakte dek bi haber alacaksın
olm dalga geçme, kahve falımı bu ya
+ euheuhe, yoq olm, gayet normal herşey hemen damarları yoklama edelim evettt, uyuzluk yapan damarı buldum
napcan ona?
+ söküp atcam, yerine diğer yerinden alacağımız bir damarı koycaz
yoq ben aldırmam diğer yerden damar falan
+ ya olm bi sus, damarı açcaz derhal bi şeyci kalmıyacak
hangi damar bu
+ kalpten aorta sırası gelmişken ilk köşeden sola dön, ilerde küçük bir kılcal damar var, orda kime sorsan gösterirler
kaan !!!
+ olm güya sölesem bilcen damar işte tümü benzer
(hööönngghghgrtrt )
+ zuhuahuaa
ne yaptın olm
+ bi şey yapmadım hafiften mideni sıktım bıraktım
çılgın misin olm niye kurcalıyon midemi
+ ehuehue, bayılıyom bu harekete, kusacak gibi oluyon dimi lan
hay seni emi
+ bak kanka, hazır açmışken diğer istediğin bi şey var mı?
he, mideyle karaciğerin yerini değiştir sana sıkıntı
+ niyeki?
moda abicim moda, hiç modayı peşine düşüp takip etmiyo musun?
+ falla değişirim lakin birazcık vakit alır
ya abi bi git işine, hadi kapat da gidelim, akşam bizdesiniz, ona tarafından
bitmiş bitmiş, dur tel açayım hanıma
dıııttt dıııtttt
(Alo, Nalan, napıyon güzelim hiç, bende aldım necmiyi ameliyat masasına, midesiyle falan oynuyom bak ne diycem, akşam necmilerdeyiz, ben çıkışta seni alırım hadi öptüm )
+ işlenmiş necmi, sizdeyiz akşama
iyi iyi hadi abi, kapat şurayı, hava doldu içim yaaa
+ sahiden mideyle karaciğerin yerini değiştirme fikri fena değildi ama
kaan !!
+ euheue, tamam lan tamamlanmış, kapatıyorm *