Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Komik İtiraflar !!

Komik İtiraflar !!
0
225

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
erkek , 25 , Yurtdışı
Karımla alışveriş merkezinde dolaşırken birden onumuzden inanılmaz guzel bir kadın gecti Nasıl oldu ben de anlamadım ama ilk defa bir kadına bu derece kilitlendim Bu durumun farkında olan karımın şu sozleri ile kendime geldim:
Bakma faslın bittiyse kavgaya gececeğim!

Erkek , 25 , İstanbul
Ulkemizde kişi başı milli gelir 10000$'a yaklaşmış Benim cebimde 10 YTL var Kim hakkımı yiyorsa haram olsun!

Kadın , 34 , İstanbul
Dun haberlerde cıkan tekstil sektorunun krize girmesine kocamın yorumu:
Bak bir aydır alışveriş yapmıyorsun, tekstil krize girmiş!

Kadın , 34 , İstanbul
Seviyor musun?dedim,
Seviyorumdedi
Ne kadar?dedim,
Cokdedi
Ne kadar cok?dedim
Her akşam eve gelip dırdırını cekecek kadar cokdedi
Sustum

Kadın , 23 , İstanbul
Ramazanda cemaat toplanmış, teravide Ufaklığın teki de annesinin peşine takılmış gelmiş Namaz kılınırken sessiz sessiz olanları izleyen cocuğun dudaklarından hayal gucunu ortaya koyan şu cumleler dokuluyor
''Yatın kolelerim! Kalkın kolelerim!
Yatın kolelerim! Kalkın kolelerim!''
Cemaat gulmekten, uzun sure secdeden kalkamadı tabi

Kadın , 24 , İzmir
Her gece uyurken;
Millet eşiyle yatıyor, ben boyle tek başıma yatıyorum, en iyisi evlenmekdiyorumSonra sabah uyanıyorum;
Aman şimdi işin yoksa kocana kahvaltı hazırla, evi topla, bekarlık sultanlık!deyip vazgeciyorum Sonra gece oluyor
Evleneyimdiyorum, sonra sabah oluyor vazgeciyorum, sonra gece

Kadın , 26 , Sinop
Duştayım Birden elektrikler kesiliyor Hemen kapıyı acıp anneme bağırıyorum:
Anneee, konuş benimle; korkuyorum!
Annem başlıyor konuşmaya:
Bu gece de ruyamda dedeni gordum Mezarının başına gitmişim, 'Baba ben geldim; kalk!' diyorum; o da mezardan cıkıyor; başlıyoruz konuşmaya
Ben korkudan ağlamaya başlıyorum; annem gulmekten catlıyor

Kadın , 26 , Ankara
Şiddetli kavgamız sırasında :
Gidiyorum ben, bitti!dediğimde
Donerken mutfaktan su getir, sana laf anlatacağım diye boğazım kurudu!diyen kocamı huzurlarınızda yılın kozalağı seciyorum

Kadın , 24 , İstanbul
Lacivert ceketi, gri pantolonu, kahverengi ayakkabısı ve siyah kemerini bir arada giyen babama annemin yorumu: Toplama bilgisayar gibi olmuşsun!

Erkek , 37 , İstanbul
Bir alkış da Sema ismindeki sevgilisine doğum gununde ''Semaver'' hediye eden arkadaşıma gelsin lutfen

Kadın , 25 , İstanbul
Otobuse bindim, her yer dolu, arkaya doğru ilerledim, bir koltuktan tutundum, ayakta duruyorum Hemen onumde oturan, 20'li yaşlara yaklaşmakta olduğunu tahmin ettiğim genc:
Oturmaz mısınız?dedi,
hani kalkayımda oturun anlamında,
Gerek yok, teşekkur ederim, boyle iyidedim
Kalktı ve :
Buyrun, oturundedi,
Teşekkurler, iyi boylededim,
Huysuzluk etme, otur dedik, otur işte!dedi,
ne yapayım, oturdum ben de

858,499Konular
982,590Mesajlar
30,356Kullanıcılar
saki erolSon üye