komik itiraflar ablamin dügün elbisesini üzerine kahve döktüm sonradan ablam çok kizr diye gittim elbiseyi kilere soktum annem dügün hazirliklari yaparken bir fazla kere kilere girdi bende görmesin diye elbiseyi çöpe attim sonradan bizim çöpçü çöpte elbiseyi görünce sasirmis gitmis bütün binaya sormus bu elbise sizin mi? diye kimseden ses çikmayinca ablamin evlenecegi aklina gelmis bize sormaya gelince kapiyi ablam açti elbiseyi o halde görünce bayildi annem ablami o halde görür görmez kucagina alip yataga yatirmak istedi ablam agir oldugu için bacagini kirdi babam onlari o halde görür görmez sok geçirdi utancimdan ve üzüntümden ölüyorum ya ben napcam lütfen :laugh:Benzin istasyonunda arabamın deposunu doldurdum Kredi kartımla ödeme yapmak için arabamın yanından ayrılmıştım fakat bir kadının arabama bindiğini gördüm Ben sersemlemiş bir şekilde arabama içten koştururken bayan tez istasyondan ayrıldı Ne olduğunu anlayamadan her yerde geri döndü Özür dileyerek Arabaları karıştırmışımdedi Arabalarımız benziyor muydu diye merak edenler için yalnızca şunu söylemek istiyorum: Arabalardan biri beyaz, diğeri siyahtı :laugh: Meslek arkadaşımın düğünündeyiz Düğün kıyılıyor, imzalar atılıyor, gelin ve damadı tebrik etmek için ayağa kalkıldığında elektrikler kesiliyor Biz hep beraber Aaaa!diye tepki gösterirken, arkadaşımın annesi oldukça yüksek sesle düşüncesini dile getiriyor Oğlumun daha birincil dakikadan hayatı karardı:laugh: