Gülünç İtiraflar birbirinden gülünç itirafları okumaya ne dersiniz İşte benim kızım! Ilk yemeğe çıkışımızda cep telefonu çaldı Elini çantasına attı Kurcaladı, kurcaladı Telefon uzun uzun çalmaya devam ediyordu Bir türlü bulamadı Sonra o hoş tümce döküldü dudaklarından: 'Evde mi bıraktım acaba?' Onun bütün aradığım kız olduğuna karar verdim Bilinçli tüketim, bilinçli üretimle olur 18000 YTL kredi kartı borcum olduğunu öğrenen babamın ilk tepkisi; Keşke korunsaydım 6 His 6 His filmini izledin mi dedim Hayır lakin fazla övdüler dedi Bende filmin CD'si var, istersen vereyim izle, ben de fazla beğendim dedim Acilen izlersem bir şey anlamam, birincil 5 tanesini izlemem lazım önce dedi Sustum Gülmedim bile Artık görüşmüyoruz Öncelik Evlenmeyi düşündüğü erkek arkadaşının ''benden önce biriyle oldun mu?'' sorusuna, ''buraya gelmeden önce mi?'' cevabını vererek izaç umutlarını magmalara atan hatunun hakiki sarışın olduğunu söylememe bilmem gerek kaldı mı? Çaylar demli olsun Geçenlerde köyde komşunun evinin önünden geçiyordum Yaşlı amca hanımına şöyle dedi: Hanım suyu ısıt; olursa olur olmazsa akarsu demlerizHala gülmekteyim Ramazan geldi daima canım, aşkım diyen kocacığım Ramazan geleli beri, orucu bozulmasın diye bana ''kanka'' diyor ya Danger Önümüzde ilerleyen tankerin üzerindeki 'DANGER' yazısını görüp de Allah'ın akıllısı, tanker yazacağına danger yazmışdiyen ve gerisinde kahkahalarla tebessüm eden teyzemi nerelere göndersem acaba? Çevir çevir Bu zamana dek hiçbir şeyi alkışlatamamıştım baht bugüneymiş Lütfen o büyük alkışlarınız pilota Uçağı kıbleye çevirin, namaz kılacağımdiyen gurbetçi vatandaşımıza gelsin Haberi gördüğümde ben o kadar yaptım da Efendi Çocuklar Lütfen bir alkış da benim anneme zira kendisi geçen gün televizyonda zap yaparken, Kültürlü ve Fatih Ürek'i görünce, Ben bunları fazla severim, mankenlerle falan dedikoduları çıkmıyor, edepli çocuklardedi