gülünç konuşmalar komik konuşmalar oku kısa gülünç konuşmalar kısa konuşma yazıları tatil beldesinde bir bakkalda ; selamun aleykum amca aleykum selam evladim buralarda wireless bulabılecegımız bır yer var mi ? buralarda onu bulamazsın,marlboro vereyim mi ? hayırlı işler amca gezgin inebilir miyim? minibüs şöförü burda mı? gezgin ne o beğenemedin mi? aa ayşe anlamsız msj atmış hadi ya ne yazmış? merakli çocuk: abi sana bir sey sorabilir miyim ? uzun saçli yazan: sor bakalim fakat kuvvet olmasin merakli çocuk: senin saçin neden uzun abi ? uzun saçli yazan: senin saçin neden kisa ? merakli çocuk: çünkü ben erkekgim uzun saçli yazar:bende zaten kestirecegim 5 yasindaki çocuk telefonla aranir ve adam akli sira yegenini isletecektir iyi günler ben marstan ariyorum, kagan beyle görüsebilir miyim? fazla yazmasin? grip olmussunuz iş hayatimda birincil defa böyle bir vakayla karsilasiyorum griple mi? dün mezun oldum da ben özel okulla olağan okulun farki ne? örneğin siz ali gelyaziyorsunuz ya eee? biz aliyazip 3234 e gönderiyoruz ali geliyo hadi ya adam televizyonda haberleri izlemektedir: münih'ten haberler simdilik bu kadaraysen? tesekkürler fuat ismail? aysen? ne diyorsun bu ise? bilmemfuat? ismail? sen ne diyorsun? bilmem aysen'e sormaliaysen? fuat? ne dersin? ismail? aysen? noluyo yaf? (özel baskı)