Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Komik Öğretmen sözleri

Komik Öğretmen sözleri
0
155

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Gülünç Hoca sözleri

Ödevi yapmadan gelmeyin

Kafana tebeşiri yersin

O cep telefonu hemen buraya gelsin

Arka taraf konusmayı belirlenmiş! N'oluyor orda!

Bu konuya fazla girmeyelim ileride göreceksiniz

Sınava iyi çalışın

Tenefüse çıkmıyorsunuz

Konusmak isteyen dışarı çıksın!

Beni kandırdığınızı sanıyosunuz fakat aslında kendinizi kandırıyosunuz

Haftaya kitabını unutanlar gelmesin sınıfıma!

Uyuyun siz uyuyun tümü sınavda çıkıcak

Anekdot tutmayanları ben bir anekdot alıyım *

Similar threads

Komik Oğretmen sozleri Odevi yapmadan gelmeyin Kafana tebeşiri yersin O cep telefonu hemen buraya gelsin Arka taraf konusmayı kesin! N'oluyor orda! Bu konuya fazla girmeyelim ileride goreceksiniz Sınava iyi calışın Tenefuse cıkmıyorsunuz Konusmak isteyen dışarı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
197
Oğretmenlerin kullandığı komik sozler Oğretmenlerin soylediği sozler Bunu sinavda sorarım! Ben bunlari zaten biliyorum! Buna benzer sorular universitede sık sık cıkar Bi insan soyleneni bidefa da anlar Afedersiniz siz aptalmisiniz?? Arka taraf konusmayi kesin! N'oluyor orda!! Bunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Alışılmış hoca sözleri Bunu sinavda sorarim Ben bunlari zaten biliyorum Buna benzer sorular üniversitede sik sik cikar Bi insan söyleneni bi kere da anlar Afedersiniz siz aptalmisiniz?? Arkadaki taraf konusmayi kesin! N'oluyor orda!! Bunun hesabini sinavda sorarim! Burayi tedbirli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Ögretmen sözleri Bunu sinavda sorarim Ben bunlari zaten biliyorum Buna aynı sorular üniversitede sik sik cikar Bi insan söyleneni bi kez da anlar Afedersiniz siz aptalmisiniz?? Arkadaki taraf konusmayi emin! N'oluyor orda!! Bunun hesabini sinavda sorarim! Burayi özenli dinleyin Bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
858,499Konular
982,590Mesajlar
30,356Kullanıcılar
saki erolSon üye
Üst Alt