komik olaylar Kadın , 26 , Ankara Şiddetli kavgamız sırasında : Gidiyorum ben, bitti!dediğimde Dönerken mutfaktan su getir, sana laf anlatacağım diye boğazım kurudu!diyen kocamı huzurlarınızda yılın kozalağı seçiyorum Kadın , 22 , Ankara Yolda yürürken güneş gözlüklü, kulaklıklı bit tipin bana baktığını ayrım ettim Tam yanından geçerken : Gözlük var diye baktığını ayrım etmediğimi mi sanıyorsun?dedim Gülerek: Kulaklık var diye duymadığımı mı sanıyorsun?dedi Cümbür Cemaat hazırlanmış yanıt olmuş canım Kadın , 26 , Sinop Duştayım Pat Diye elektrikler kesiliyor Derhal kapıyı açıp anneme bağırıyorum: Anneee, konuş benimle; korkuyorum!Annem başlıyor konuşmaya: Bu gece de rüyamda dedeni gördüm Mezarının başına gitmişim, 'Baba ben geldim; kalk!' diyorum; o da mezardan çıkıyor; başlıyoruz konuşmaya Ben korkudan ağlamaya başlıyorum; annem gülmekten çatlıyor Bayan , 24 , İzmir Her gece uyurken; Irk eşiyle yatıyor, ben böyle tek başıma yatıyorum, en iyisi evlenmekdiyorumSonradan sabah uyanıyorum; Aman şimdi işin yahut kocana kahvaltı hazırla, evi topla, bekarlık sultanlık!deyip vazgeçiyorum Sonra gece oluyor Evleneyimdiyorum, daha sonra sabahleyin oluyor vazgeçiyorum, sonra gece Bayan , 23 , İstanbul Ramazanda cemaat toplanmış, teravide Ufaklığın teki de annesinin peşine takılmış gelmiş Namaz kılınırken sessiz gürültüsüz olanları izleyen çocuğun dudaklarından düş gücünü ortaya koyan şu cümleler dökülüyor ''Yatın kölelerim! Kalkın kölelerim! Yatın kölelerim! Kalkın kölelerim!'' Cemaat gülmekten, uzun süre secdeden kalkamadı tabi Bayan , 34 , İstanbul Seviyor musun?dedim, Seviyorumdedi Ne değin?dedim, Çokdedi Ne kadar çok?dedim Her akşam eve gelip dırdırını çekecek değin çokdedi Sustum! Bayan , 34 , İstanbul Dün haberlerde meydana çıkan tekstil sektörünün krize girmesine kocamın yorumu: Bak bir aydır alışveriş yapmıyorsun, dokuma krize girmiş! Kadın , 40 , Çanakkale süper bir gecenin sonunda omuzunda yatarken soruyorum Beni seviyor musun?diye Dağa taşa gelesice kocamdan cevap: Sevdik ya! alıntıdır :nur::nur: