Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Komik Pasta Yazıları

Komik Pasta Yazıları
0
104

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Komik Pasta Yazıları

Pasta Yazıları Komik

Niye Doğdun Bizi Masrafa Soktun

Doğduda Bitti Maşallah

Tukurme Uflerken

Bana mı Doğdun

İyi Doğdun At kafası

Eski Yaşını Kutlar, Yeni Yaşını Kutlarım

İyiki Bi Doğdun Hayret Birşey Ya!

Yiyelim de Gidelim

Seni Anan Benim icin Doğurmuş

Dikkat Ateşle Yaklaşmayın

Hadi Sen Doğdun Tamam da Bize Ne?

İyiki Doğdun mu Doğmadın mı Bilemem Ama Doğum Gunun Kutlu Olsun

Doğdunda Ne Oldu Başın Goğemi Erdi

alıntı

Similar threads

Yaş Pasta' yaYazılan Komik Yazılar, Yaş Pasta Yazıları Komik ; Niye doğdun ayca? Doğdu da bitti maşallah Oleceksin! iyiki doğdun lan Daha tatlısını bulamadım İyiki fırladın ! Cok yaşa geberesice Tukurmeden ufle !
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Komik Doğum Gunu Mesajları Sevdiklerinizin doğum gunlerini sizlerle paylaşacağımız bu komik ve neşeli mesajlarla kutlamaya ne dersinizOldukca eğlenceli Komik Doğum Gunu Mesajları İnanmıyorum bir yaş daha mı buyudun, yaşlandın sen artık ya gocme vaktin geldi senin Ama uzulme ya bikac...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Komik Doğum Gunu Kısa Mesajları İnanmıyorum bir yaş daha mı buyudun, yaşlandın sen artık ya gocme vaktin geldi senin Ama uzulme ya bikac doğum gununu daha kutlarsın heralde Doğum gununu kutlarım az şekerli, bol tuzlu nice yıllara Sanki dunyada bir sen eksikmişsin gibi doğmuşun ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Gülünç Doğum Günü Pastası Yazıları Yaş Pasta' ya Yazılan Gülünç Yazılar yaş pasta üzerine gülünç yazılar gülünç yazılar yaş pasta Eğer bir arkadaşınızın doğumgünüyse ve ona bir şaşırtmak istiyorsanız melekler, pastasını sizin alacağınızı söyleyin ve üstüne aşağı sizlerle paylaştığımız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
En Komik Duvar Yazıları, Dunyadaki En Komik Duvar Yazıları, Duvar Yazıları Komik İşte Dunyanın en komik duvar yazılarından secmelerimagesdunyaninenkomikduvaryazilari5ad73dc66788cgif İnsanlar oldukten sonra ruhları hayvanlara gecermişsen oldukten sonra ruhunun yabancılık cekeceğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt