Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Komik Polis Anonsları

Komik Polis Anonsları
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
En Komik Komik Polis Anonsları,

Başka bir anons: Şoforun biri trafik sıkışıkken park yasağı olan yere direksiyonu kırar ve durur Polis, ´Beyaz Uno cek kardeşim park yasak´ gibilerinden bir anons yapar Şofor, el kol hareketleri yardımıyla, ´Ağabey ekmek almaya geciyorum, hemen cıkacağım´ der Yarım saat kadar sonra elini, kolunu sallaya sallaya cıkınca polis anonsu, ´Beyaz Uno, ekmek nerde?´

Başka bir anons: Olay Cankaya´da geciyor Ankara´da patates, soğan satan, megafonlu bir kamyonet Polis anons yapıyor, ´06 MN 1945 ilerleeeeeee´ Kamyonetin megafonundan cevap gelir, ´Anlaşıldı tamaaam´

Goztepe Soyak Sitesi´nin onunden yuruyorum Birden polis bir BMW´yi durdurdu Polislerden biri indi, diğeri de iceriden bakıyor Ben de yana dondum bakıyorum oyle, enteresan geldi Adam sarhoştu, biraz bakayım eğlenirim diye duşundum İcerideki polis birden megafonla ´onune don, kendi tipine bak seni soytarı´ dedi

Kurban Bayramında, kurbanlık bir dana ipini koparıp kacar
45:36 Merkez; vatandaşın beyanına gore, orta kilolu, kara renkli, boynuzlu bir tosun kacmış
Merkez Anlaşıldı İstasyonlar not alın 10 dakika once, il merkezinde kaybolan tosunun eşgalini veriyorum

38:10 Merkez
Dinliyorum efendim
Şu an nerede bulunuyorsunuz?
Tam arkanızdayım efendim

Merkez45:55, malum yerde misiniz?
Merkez, malum yerden, malum yere seyir halindeyiz
(Bir sure sonra) Merkez, malum yerden, malum yere intikal ettik Malum şahsı, malum yerde gorduk Malum şahıs, malum şekilde duruyor
45:55 Hangi malum şahıstan bahsediyorsunuz?

ofor: Mudurum, arac intikal etsin mi?
Mudur: Etsin, ama icinde şoforu de olsun

* Merkez: Camide son durum nedir?
4536: Cenazeler mezarlığa seyir halinde

858,475Konular
981,228Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt