gülünç şiirler sözler komik şiirler sözler 1549161745 1549161745 komiksiirlersozler5c56551739a93komiksiirlersozler5c56551739a93 http:nurettinergulsitemynetcommynetresimlerimbuhayatbengif Babamı Dinliyorum Babamı dinliyorum gözlerim kapalı Önce bir yumruk hissediyorum hafiften Arkasından tekmeler geliyor kafama Uçuyorum havalarda Uzaklarda, fazla uzaklarda Annemin hiç durmayan çığlıkları Babamı dinliyorum gözlerim kapalı Bu dönem sınıfı geçeceğim derken Geliyor sürü sürü kırıklar Ahlar çekiyorum odamda Gözümün önüne geliyor müdürün bakışları Babamı dinliyorum gözlerim kapalı Seri eller dolaşıyor suratımda Cıvıl cıvıl kardeşlerim odada Hepsi almış takdiri teşekkürü Sırıtıyorum acı acı Babamı dinliyorum gözlerim kapalı Dakika 35 Dakika otuzbeş sınavın yarısı eder Kabak gibi karşısındayız hocanın Ortaokul çağımızdaki cevher, Sağa sola görmek beyhude bugün, Gözünün yaşına bakmadan gider Öğretmen kağıtları mı topluyor ne var? Benim mi Allah'ım bu bomboş kağıt? Ya şu baş üstündeki şaşkın eller? Ne yapalım, bir diplomalık saltanatımız olacak Lise çıkışında, imtihan yarışında komik sözler Herkes saçiyla oynarken, o favorisiyle oynuyordu O bir radiKEL YAZILIDAN SIFIR ALDIM AMA ÖNEMLI OLAN KATILMAKTI Kadin hakki diye birsey olmaz Hakki erkek ismi Bilmemek ayip degil, Yeter fakat çaktirma Selam, ben Aydan Sener Hadi yaa Ben de Dünyadan Neil Armstrong Size yapilmasini istemediginiz bir seyi baskasina yapin Fazla zevkli oluyor Abi beni niye anlamiyon Sende kavrama yollari enfeksiyonu mu var? Vefat korkusu kesintisiz degil mezarda biten geçici bir duygukomiksiirlersozler5c5655177ec49alt Stick Out Tongue iha: