en komik sozler kısa
tamam duştuysek kalkarızda karizma yerlerde
ona kalbimi verdim saklasın diye, buzdolabına koymuş bozulmasın diye
ot yemek zayıflatsaydı inekler manken olrdu
ya olduğun gibi gorunyada gozume gorunme
okul bizi bozar yaşasın cumartesi pazar
Almanyada yaşayanlar Alman ise Sakaryada yaşayanlar sakar mı?
Ampulu edison buldu parasını biz oduyoruz oh ne ala
ulvi coco cola almış kapağında tekrar deneyiniz yazıyormuş kapağı kapatıp tekrar acmış
Akıllı adam aklını kullanırDaha AKILLI adam Başkalarının da Aklını kullanır
en guzel soz daha soylenememiş olan sozdur
bana takıl evden atıl
arkamdan konusup beste yapacaginiza, yuzume konusun duet yapalim
hani derler ya kadındır adamı deli eden sen ne dersen de yine kadındır deliyi de adam eden
Aşkından oldum nezle burnumu siliyorum 3 metre bezle
Dunyada her erkeğin başına 3 kız duşermiş kim benim hakkımı yediyse haram olsun
beyaz Gulun biLe Golgesi Vardır Bunu Asla Unutma!
Gunese adini buzla yazan biri olursa, bilki o seni benden cok seviyor
dur dinle! karagozlum gitmeyapma bana kusme!ozluyorum deli gibi muhtacim sevgine!
Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat
Pisman olup birgun donerse geri yillar gecti unutmadim ihanetini ben affetsemde yalan gozlerini allahindan bul ben susuyorum!!
Gul nedir ki solup gider Gun nedir ki gelip gider Ates nedir ki soner biter Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak Mezarda biter…
Sirrini arkadasina verme arkadasin arkadasida vardir
Sen seni seveni gormeyecek kadar korsen, Oda sana sevgisini soyleyemeyecek kadar GURUR
Bir cerceve astım odama ici boş onemi yok, neden diye sorma neye baksam seni goruyorum nasıl olsa
DOGA'NIN KANUNU VARSA ARIF SAG'IN SAZI VAR
Duşunuyorum da; duşuncelerin en guzeli senin beni duşunup duşunmediğini duşunurken, duşunuyor olmanı duşunmek galiba
TEMEL KAZI YAPINCA FADIME HASRETLIKTEN CATLAMIS
Dunyada bir cok insan varKimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi guluyor ama guzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor
AĞLARSA ANAM AĞLAR GERISI PLAYBACK YAPAR
Ne Guneşi İstiyorum Karanlığıma Ne De Yıldızları İstiyorum Gece Yarılarında Cok Değil BirTek Seni İstiyorum Yalnızlığıma!!!
SENI GORUNCE GOZLERIM DOLAR, KULAKLARIM MARK
Gecenin sessizliğini dinle icinde beni bulacaksın Karanlığa bak yuzumu goreceksin Elini kalbine koy, gozlerini kapa ruhumu yolluyorum birazdan OPULECEKSİN
BENDE SEYTAN TUYU YOK, EPULASYONLA ALDIRDIM
tamam duştuysek kalkarızda karizma yerlerde
ona kalbimi verdim saklasın diye, buzdolabına koymuş bozulmasın diye
ot yemek zayıflatsaydı inekler manken olrdu
ya olduğun gibi gorunyada gozume gorunme
okul bizi bozar yaşasın cumartesi pazar
Almanyada yaşayanlar Alman ise Sakaryada yaşayanlar sakar mı?
Ampulu edison buldu parasını biz oduyoruz oh ne ala
ulvi coco cola almış kapağında tekrar deneyiniz yazıyormuş kapağı kapatıp tekrar acmış
Akıllı adam aklını kullanırDaha AKILLI adam Başkalarının da Aklını kullanır
en guzel soz daha soylenememiş olan sozdur
bana takıl evden atıl
arkamdan konusup beste yapacaginiza, yuzume konusun duet yapalim
hani derler ya kadındır adamı deli eden sen ne dersen de yine kadındır deliyi de adam eden
Aşkından oldum nezle burnumu siliyorum 3 metre bezle
Dunyada her erkeğin başına 3 kız duşermiş kim benim hakkımı yediyse haram olsun
beyaz Gulun biLe Golgesi Vardır Bunu Asla Unutma!
Gunese adini buzla yazan biri olursa, bilki o seni benden cok seviyor
dur dinle! karagozlum gitmeyapma bana kusme!ozluyorum deli gibi muhtacim sevgine!
Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat
Pisman olup birgun donerse geri yillar gecti unutmadim ihanetini ben affetsemde yalan gozlerini allahindan bul ben susuyorum!!
Gul nedir ki solup gider Gun nedir ki gelip gider Ates nedir ki soner biter Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak Mezarda biter…
Sirrini arkadasina verme arkadasin arkadasida vardir
Sen seni seveni gormeyecek kadar korsen, Oda sana sevgisini soyleyemeyecek kadar GURUR
Bir cerceve astım odama ici boş onemi yok, neden diye sorma neye baksam seni goruyorum nasıl olsa
DOGA'NIN KANUNU VARSA ARIF SAG'IN SAZI VAR
Duşunuyorum da; duşuncelerin en guzeli senin beni duşunup duşunmediğini duşunurken, duşunuyor olmanı duşunmek galiba
TEMEL KAZI YAPINCA FADIME HASRETLIKTEN CATLAMIS
Dunyada bir cok insan varKimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi guluyor ama guzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor
AĞLARSA ANAM AĞLAR GERISI PLAYBACK YAPAR
Ne Guneşi İstiyorum Karanlığıma Ne De Yıldızları İstiyorum Gece Yarılarında Cok Değil BirTek Seni İstiyorum Yalnızlığıma!!!
SENI GORUNCE GOZLERIM DOLAR, KULAKLARIM MARK
Gecenin sessizliğini dinle icinde beni bulacaksın Karanlığa bak yuzumu goreceksin Elini kalbine koy, gozlerini kapa ruhumu yolluyorum birazdan OPULECEKSİN
BENDE SEYTAN TUYU YOK, EPULASYONLA ALDIRDIM