Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Komik sozler, komik laflar, komedi sayfası

Komik sozler, komik laflar, komedi sayfası
0
91

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Komik sozler, komik laflar,

» Bır Kazan Varmıs Bu Kazan Cok Iyı Dans Edıyormus Acaıp Oryantal Yapıyormus Muhtesem Kıvırıyormus Bu Kazana Ne Denır? Iyı Oynayan Kazansın

» Icme Ask Sarabından Acıdır Aman Dıkkat Et Kızım Babası Hocadır

» Bekar Imam Koyde Aşık Olduğu Kızı İstetmiş Ama Vermemişler Namaz Vakti Gelince Mikrofona\Sıradaki Ezanı Sevipte Kavuşamayanlar İcin Okuyorum\Demiş

» Beni Seviyormusun Dedim Seviyorum Dedi Ne Kadar Dedim Olesiye Dedi İspatla Dedim Oldu Enayi

» Bır Gorsen Sana Olan Sevgımı, Karsısında Dız Coker Merhamet Dılersın Ama Askım Sana Bakacak Kadar Kuculmedı Sen Bır Terzının Kızı Ben Se Bır Fabrıkatorun Ogluyum Bırlesmemız Imkansız

» Erkekler Hep Tanrı Once Bızı Yarattı Dıye Ovunurler Ama Bu Gayet Normaldır Cunku Her Sanatcı Eserını Yaratmadan Once Bır Musvettesını Yapar

» Evde Kalmış Kızlar Mujde Adınızı,Yaşınızı,Boyunuzu,Kilonuzu Yazıp 2111\'E Gonderin Aileniz Yerine Turşunuzu Biz Kuralım (Dikkatİlk 10\'A Girene Turşu Bidonu Hediye)

» Bu Mesajı 5 Arkadaşına Yolla Eğer Bu Sms Zincirlerini Kırarsan Hayat Boyu Aşk Hayatın Kotu Gidecek Eğer Zinciri Devam Ettirirsen 22 Gun İcinde Gercek Sevgiye Kavuşacaksın

» Adamın Biri Pc Başında Uyuyakalmışşş Sabah Kalktığında Nezle Olmuş Neden? Cewap:Windows Acık Kalmışda Ondan

» Dertleşmek İstiyosan 1 Tuşla Birisine Sarılmak İstiyosan 2 Tuşla Eğlenmek İcin 3 Tuşla Mutlu Olmak İcin 4 Tuşla Hepsini İstiyorsan Benim Numaramı Tuşla

» Beyaz Giyiyorum Soz Oluyor Siyah Giyiyorum Toz Oluyor Ben Ne Giyeyim

» Aciktıysan Bosluk Bırak 2kola 2pepsi 7kıymalı 2kola 5cipsi Yaz 2365 Yolla Bosanda Semerimi Ye Melodisi Cebine Gelsin

» Can Bedenden Cıkmayınca Ne Olur? Can Fizik Dersine Gec Kalır

858,496Konular
981,639Mesajlar
29,722Kullanıcılar
kurtlarSon üye
Üst Alt