Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Komik Sozler Komik Yazılar

Komik Sozler Komik Yazılar
0
86

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Kendim icin bişey istiyorsam namerdin Allah'ım anneme guzel bi gelin nasip et!! Aminnnnn

Erkekler neden evlenemeyecekleri kadınların peşinden koşarlar kopeklerin kullanamayacakları otomobillerin peşinden koşmaları gibi

Kaynanamı kaybettim gorenlerin gormezlikten gelmeleri rica olur

Aşk hayat lokantasında yenen kazıktır daha fazla yeme sakın gecliğine yazıktır

Aşk nedir biliyor musunuz? Karşınızdakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, enayi olduğunu anlaman arasında gecen zamandır

Bebeğinizin altına yapmasını istemiyorsanız cevirin ustune yapsın!

Beni cekemeyenler anten taksın

Elektriği edison buldu faturayı biz oduyoruz

Yaşınız kac? Bilmem her sene değişiyor

Yeni yil iptal edildi Cunku eskisini buldular!

Eskiden ekmek aslanın ağzındaydı Şimdi aslanda ac

Cok endişelendim Bugun zam yapılmadı Acaba hukumetin başına birşeymi geldi?

Erkek dediğin ne ki? Takınca koluna yakışmalı, vurunca duvara yapışmalı!

alıntı

Similar threads

Facebook sayfalarında ozellikle eğlenmeyi seviyorsanız arkadaşlarınızla komik ve eğlenceli mesajlar paylaşmak istiyorsanız harika cunku doğru sayfadasınız aşağıda sizler icin hazırladığımız Facebook icin komik sozler komik mesajlar bulabilirsinizDileidğiniz mesajı arkadaşlarınızla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Komik Sozler En Guzel Sozler Espirili Komik Sozler Eğlenceli Sozler Mesajlar Seni, Tc kanunlarının Aşk maddesi gereğince izinsiz kalbime girmeden dolayı omur boyu kalbime hapis ediyorum Deliye her gun sevgililer gunu Seni deli gibi seven delin Kaynanamı kaybettim gorenlerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Komik ve Romantik Sozler Kısa Komik Romantik Sozler *Surekli trip atmak zorunda mısın Tamam ya sustum konuşmuyorum *Sana yaza yaza yaz geldimesaja zam geldidaha yazacaktım ama konturum bitti *Paranın ne onemi var onemli olan miktarı *Erkekler limona benzer baktıkca ağzın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
hayatla İlgili Komik Sozler Yaşam hakkında Komik Sozler *Dertleşmek istiyorsan 1 tuşla, birisine sarılmak istiyorsan 2 tuşla, eğlenmek icin 3 tuşla, mutlu olmak icin 4 tuşla, hepsini istiyorsan benim numaramı tuşla * Sen sutlac kadar tatlı, lahmacun kadar sıcak, ciğ kofte kadar yakıcı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
En Guzel Komik Sozler Kısa Komik sozler, en guzel komik mesajlar Kaynanamı kaybettim gorenlerin gormezlikten gelmeleri rica olur Aşk sozle baslar, dudak ile beslenir, dokuz ay sonra baba diye seslenir Dertleşmek istiyorsan 1 tuşla, birisine sarılmak istiyorsan 2 tuşla, eğlenmek icin 3...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,471Konular
981,202Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt