Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Komik SözLer

Komik SözLer
0
39

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Komik SözLer İşte size komki sözler Melek'ler, okyun okuyun gülün emikomiksozler5c560aea991edalt :D Big Grin :D Seni görür görmez gözlerim DOLAR, burnum EURO, kulaklarımda STERLiN ! niheheh Bir kadin mutfaga girince neden bişi düşünemiyormuş ? Çunki tefal herşeyi duşünürmüş hihihi Anne : Benim kızımı ne mühendisler ne doktorlar istedi de vermedim Kız : Merak etme anne ben hepsine verdim ühühühü Abi benim cinsel problemlerim var Her gece cin görüyorum Puhaha Adamın biri şoka girmiş,karısı; Migros'a Hahaha mehue Geçen gün dolaptan ses geliyo Bir baktım, elbisenin modası geçiyo Ekükkkeük Yaşınız kaç? Bilmem her yıl değişiyor zühueuhe Hey arkadaşım gelirmisin?Hayır güselim ben giderimahahuahu tihihihi Önden bayanlarevet bugün fazla baydım nihohaho pühehe Ben çok alçak gönüllüyümNiçin ? Çünkü boy korkum var mihohaoah Sakla samanı inekler grev yapsın zühüeeh Dün kazı kazandan kaz kazandım euheuh euh eu hehueu Maydanoz cildi güzelleştiriyormuş Bende karıma maydanoz tarlası mı alsam ne mehuea Boş Boş GüLMe Az Da +++Rap Beygir  

858,496Konular
982,152Mesajlar
30,093Kullanıcılar
Gkhn6060Son üye
Üst Alt