Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

komik yazılar işteee

komik yazılar işteee
0
42

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
gülünç yazılar işteee kizlar hani biz doruk abdesti aliyoz ya ee siz de girl abdesti mi aliyosunuz ? Ben sünnete karşıyım Gençlerin önünü kesmeyelim Bir gökdelenin üstünde kırmızı bir ışık yanıp sönüyormuş niçin? Çünkü binanın şarjı bitiyormuş Can neden boğazdan kazanç? Çünkü: Can Emirgan'da oturuyormuş Elektrik sandalyesinde oturan idam mahkumu ne demiş? Fazla korkuyorum elimi miktar misin??? Yaşınız kaç? Bilmem her sene değişiyo Arkadaşlar telefonlar dinleniyormuş İyi iyi, dinlensinler zaten çok yorulmuşlardı Saatin çalışıyor mu? Benimkine de meslek bulsana Tartı niçin tartmamış? Çünkü üzerinde antitartar dişmacunu varmış Sinüs 60, Cosinüs tutmuş Kocanızla iki taraflı özelliğiniz ne? Benzer gün evlendik Karınca bir zencinin koluna düşmüş ne demiş? Karakola düştüm mükemmel göbek atan kazana ne denir? İyi oynayan kazansın Size bir kıllık yapayım, İçine kıllarınızı koyarsınız Viyana kuşatması neden bitmiş? Etrafta atacak kuş kalmadığı için a: ey ruh geldiysen üç kez tıkla rııııııııttttttt dıtttttttttt r: aradığınız ruh a şimdi ulaşılamıyor lütfen fincanı kapatıp her yerde deneyiniz a?? Iyi günler, Asli'yla görüsebilir miyim? Asli evde değil! Fotokopisi var!komikyazilaristeee5c56129963583pngalt :haha: Haha :haha:komikyazilaristeee5c56129967c80gifalt :26: 26 :26: