Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Komik Yeni İş Mesajları

Komik Yeni İş Mesajları
0
165

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Komik Kısa Yeni İş Mesajları

Kısa komik iş mesajları arıyorsanız tam yerine geldiniz arkadaşlarYeni işe başlayan sevgilinizi yada arkadaşınızı terik etmek icin sizler icin hazırladığımız en guzel ve komik ,esprili iş mesajları tam sizlere gore

Yeni İş yeri acmışsınız, ne iş imageskomikyeniismesajlari5ad92475f3364png Hayırlı olsun kanka Bol kazanclar

İşyeri acmışsın, seninki benden kara imageskomikyeniismesajlari5ad92475f3364png Hayırlı olsun Başarılar dilerim

Ne zaman actın burayı Hic haberimiz olmadı Hayırlı uğurlu olsun kardeşim Allah bol kazanc nasip etsin

Bana sormadan hicbir iş yapma demiştim Sen iş yapmamış iş yeri acmışsın Hayırlı olsun Dostum

Senden de işyeri sahibi oldu ya Helal olsun kardeşim İyi dileklerim seninle

İş yeri acmışsın ama burda Zeki Murende bizi gorecek mi Hayırlı olsun kardeş

Ortak yeni işyerin hayırlı olsun Ortak diyorum bak Hayırlı olsun Ortak

Boyle bir yer acmak da nerden geldi aklına! Hay aklınla bin yaşa Hayırlı olsun, bol kazanclar dilerim Kardeşim

Similar threads

Acılış icin gonderilen ciceklere yazılan kısa notlar Acılış icin arkadaşlarınıza ve dostlarınıza gondereceğiniz mesajların uzerine yazacağınız harika acılış mesajları hazırladık sizlere imagesacilisicingonderilenciceklereyazilannotlar5ad9154a22cce BoyIe bir yer acmak da nerden geIdi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Acılış icin guzel sozler kısa Acılışlar icin sizlere harika sozler hazırladıkBeğeneceğinizi umduğum birbirinden guzel acılış sozleri kısa mesajları sizlerle imagesacilisicinguzelsozler5ad915263b811 Yeni işiniz hayırlı olsun bol kazanclarınız olsun inşallah İşyeriniz hayırlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Cicek teşekkur mesajları kısa Hayırlı olmasını diler, bu ilk adımın daha nice adımlara vesile olmasını temenni ederiz… Yeni işyeri acılışınızın, size mutluluk ve başarı getirmesini diler, her şeyin gonlunuzce gercekleşmesini temenni ederiz… Hayırlı uğurlu olması dileğiyle…...
Cevaplar
0
Görüntüleme
232
Yeni Ramazan Bayramı Mesajları 2019 Ramazan Bayramı Mesajları En delice esen seher yeli, en guneşli gunler, en parlak gecedir bayramlar Ramazan Bayramınız kutlu, her şey gonlunuzce olsun Cılgınca Esen Ruzgar, Kavurucu Guneşli terleten gunler, Yıldızlarla Dolu Bir Dunyadır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
234
Sevgiliye Yeni İş Mesajları Kısa Sevgiliniz yeni bir işe başladı sizden guzel bir mesaj bekleyecektirİşte sizlere birbirinden guzel İşe başlayan sevgiliniz icin ozel kısa mesajlar Başarılar ve her daim mutluluklar seninle olsun Sevgilim Aşkım Yeni işinde başarılı ve mutlu olman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
858,519Konular
981,219Mesajlar
31,081Kullanıcılar
hasan145788Son üye
Üst Alt