Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Komik

Komik
0
28

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Komik Bayan aynada çıplak vücudunu seyrediyordu Eşine: ''görüntümü iğrenç buluyorum, yağlı, kaplı Bir iltifata ihtiyacım varEşi: ''gözlerin iyi görüyor'' ''Yarın 30 evlilik yıldönümümüz,bunu hatırasına yapmak için domuzu kesebiliriz' ''Niçin?diye sorar eşi ''Onun suçu değil fakat'' ''Sadakatın tanımı????'' ''Fırsat yokluğu'' Bir bayan eczaneye girer ve arsenik ister ''Ne yapmayı düşünüyorsunuz?'' diye sorar şüpheyle eczacı ''Kocamı öldürmeyi'' 'Neeee ?Şaka yapıyorsunuz!Suç Oluşturan işlemeniz için size satamam'' Gayet sakin kadın çantasını açar ve kocasının eczacının karısı ile sevişirken çekilmiş resmini gösterir ''A! tabii, reçeteniz varsa ,şart değişir Adam gece yarısı karısını uyandırır: ''Sevgilim,aspirinin ''Ama başım ağrımıyor ki ''Harika!!!!'' Adam yanına oturan kadına fısıldar: ''Şampanya sizi güzelleştiriyor'' ''Bir bardak deha içmedim'' ''Ama ben onuncu kadehimdeyim  

858,498Konular
982,040Mesajlar
30,022Kullanıcılar
Tunahan ArdaSon üye
Üst Alt