komik))) işte benim kızım! Ilk yemeğe çıkışımızda cep telefonu çaldı Elini çantasına attı Kurcaladı, kurcaladı Telefon uzun uzun çalmaya devam ediyordu Bir türlü bulamadı Sonradan o hoş tümce döküldü dudaklarından: 'Evde mi bıraktım acaba?' Onun tam aradığım kız olduğuna karar verdim bilinçli tüketim,bilinçli üretimle olur 18000 YTL kredi kartı borcum olduğunu öğrenen babamın ilk tepkisi; Keşke korunsaydım öncelik Evlenmeyi düşündüğü erkek arkadaşının ''benden önce biriyle oldun mu?'' sorusuna, ''buraya gelmeden önce mi?'' cevabını vererek evlilik umutlarını magmalara atan hatunun gerçek sarışın olduğunu söylememe bilmem gerek kaldı mı? çaylar demli olsun Geçenlerde köyde komşunun evinin önünden geçiyordum Ihtiyar amca hanımına şöyle dedi: Hanım suyu ısıt; olursa olur olmazsa nehir demlerizHala gülmekteyim malesef kaybettik Bir Anda fenalaşan annelerini apar topar hastanenin acele servisine içeren, oysa yarım saat sonra doktorun maalesef annenizi kaybettikdemesiyle annelerinin öldüğünü öğrenemeyen(!) bunun yerine ulan nasıl kaybedersiniz koca kadını daha az önce buradaydı!deyip doktoru bir hoş döven komşularım var duyurulur ramazan geldi tekrar tekrar canım, aşkım diyen kocacığım Ramazan geleli beri, orucu bozulmasın diye bana ''kanka'' diyor ya danger Önümüzde ilerleyen tankerin üzerindeki 'DANGER' yazısını görüp de Allah'ın akıllısı, tanker yazacağına danger yazmışdiyen ve arkasından kahkahalarla güler yüzlü teyzemi nerelere göndersem acaba? çevir çevir Bu zamana dek hiçbir şeyi alkışlatamamıştım talih bugüneymiş Lütfen o büyük alkışlarınız pilota Uçağı kıbleye çevirin, namaz kılacağımdiyen gurbetçi vatandaşımıza gelsin Haberi gördüğümde ben öyle yaptım da efendi çocuklar Lütfen bir beğeni da benim anneme zira kendisi geçen gün televizyonda zap yaparken, Kültürlü ve Fatih Ürek'i görür görmez, Ben bunları fazla severim, mankenlerle falan dedikoduları çıkmıyor, edepli çocuklardedi