Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Komikliğiyle Yurt Dışından Beleşe Kahkaha İthal Etmemizi Sağlayan Haftanın En Eğlenceli Görselleri

Komikliğiyle Yurt Dışından Beleşe Kahkaha İthal Etmemizi Sağlayan Haftanın En Eğlenceli Görselleri
0
320

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
75
s-f73629245a1e83288d7ef86b36ff1c5ce6b68677.jpg

Sizin için ihtimamla seçip ithal ettiğimiz göğüs kültürünün bu hafta en çok güldürenleri 

1. "Indie müzik albümü kapakları temsili: "

2. "Birden uyanıp alarmın çalmasına ne kadar kaldı diye bakarsın ve alarmın çalmak üzere olduğunu görürsün:"

3. "Kaplumbağa: Dümdüz durur. Kaplumbağa sahipleri:"

4. "Ciddi bir Zoom toplantısı sırasında arkadaşın özelden espri yapar:"

5. "Hiç kimse, hiç ancak hiç kimse vs. O sırada Meksikalılar:"

6.

7. "Misafir çocuğun elinden telefonumu aldıktan sonra fotoğraf galerim:"

8. "Ben: İnternet düzelsin diye modemi kapatıp açarım. O sırada ailemin beni gördüğü:"

9. "Yalandan 2 sefer gülmüşsündür fakat karşındaki kişi hala latife yapmaya devam ediyordur"

10.

11. "Lisede teneffüste tuvalete gidince karşılaşılan görüntü:"

12. "1 fotoğrafta hoş çıktıktan sonra bütün toplumsal medya hesaplarım:"

13. "Bazı görüntü oyunları: Bu alana girebilmek için anahtara gereksiniminiz var."

14. "Babam: Televizyonu kapatmayın ben izliyorum. Yeniden babam:"

15. "Twitter'da ben: Geleceğim için çok kaygılıyım, dünyada olup bitenler beni çok korkutuyor. Yeniden ben:"

16. "Emlakçı: Bu konutta 40 kişi öldü, 17 kişi intihar etti, 5 kişi kayboldu. Dehşet sinemalarındaki aileler:"

858,499Konular
982,575Mesajlar
30,332Kullanıcılar
@rp_saplarSon üye
Üst Alt