Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Komikliğiyle Yurt Dışından Beleşe Kahkaha İthal Etmemizi Sağlayan Haftanın En Eğlenceli Görselleri

Hoş geldin! Gkhn6116 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Komikliğiyle Yurt Dışından Beleşe Kahkaha İthal Etmemizi Sağlayan Haftanın En Eğlenceli Görselleri
0
55

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
106
s-f5ff6c46f81339740249d3c7231a8887d0ad8b46.jpg

Sizin için ihtimamla seçip ithal ettiğimiz göğüs kültürünün bu hafta en çok güldürenleri 

1. "Uzun süren bir depresyon sürecinden sonra odamı toplayınca hissettiğim:"

2. "Aşılandıktan sonra düşündüğüm:"

3. "Uyanınca ben: Bugün çok verimli bir gün geçireceğim, ertelediğim her şeyi yapacağım. Yeniden ben:"

4. "Öğretmen: Ne oluyor? Bu koku ne? Sıranın en ardındaki ben:"

5. "Çok hoş bir fotoğraf çektiğimi düşünürüm. O sırada fotoğrafta gözlerim:"

6. "5 dakika evvel verdiğim siparişin nerede olduğunu denetim ediyorumdur:"

7. "Arabadaki Prens Philip temsili:"

8. "Birisi: Cildin nasıl bu kadar hoş olabiliyor? Ben:"

9. "Birinin zil sesi tonu senin alarm sesindir:"

10. "Ona bildiri atarken gülümsediğini fark edersin:"

11. "Herkesin önerdiği 1 buçuk saatlik sineması izlemek vs. 7 dönemlik favori dizini 10. sefer izlemek"

12. "Ölmüşsündür ve birisi telefon şifreni sonunda bulduklarını söyler:"

13. "Şimdi uyuyayım sabah erken kalkıp işimi hallederim:"

Motamot kesin kalkıp hallederiz

14. "Ben: Keşke çok vaktim olsa da buluşabilsek, hiç boş vaktim yok. O sırada boş vaktimde ben:"

15.

16. Ve birdenbire 'uyudun mu?' iletisi attırır...