iltasyazilim
FD Üye
Bundan 1 ay önce bir bayanla tanıştım 2 ci hafta ayarı verdim ve sevgili olduk sevgilim durumunda olan bayan eşinden boşanmış benden 1 yaş büyük bir insanniyetim çok kötü bir şekilde cinsellik üzerineydi amacıma ulaştım diyebilirim hatunla yattım duyguları ile oynamak değildi gerçekten fakat oldu bir kere ve şuan hatunu aklımdan çıkartamıyorum içimde bir kuraldışılık var ve kendimden korkuyorumgeçmişinde eski eşinden gördüğü ve yaşadıkları iğrenç ötesi birşey di anlattığına göre dayak desen varherifte uyuşturucu madde felan kullandığını ve kollarında iğne izlerinin fazla jiletli embesil gereksiz aptal bir varlıkmış dediğine göreanlattıkları karşında ben buna karşı ciddi anlamda ilgi duymaya başladım biliyorum bu nesil birşey yaşayan millet sevgiyi ve aşkı yaşamak isteyen ince narin bir insan olurlar belkide yaşadıklarına üzüldüm ve ona kıyamadım
kendisi bugün bana yazdı konuştuk rüyalarına giriyormuş üzülüyormuş kendini kötü bayan gibi hissetiğini böyle birşeyin her yerde olmaması gerektiğini söyledi ve bende kararına hürmet duydum olmayacak dedim
ilerleyen saatlerde akla yatkın bir şekilde düşündüm ve hayatımdan çıkardım
sizce dürüst bir karar vermişmiyim yoksa biraz zaman verip kendisini toparlamasınına izinmi verseydim?
kendisi bugün bana yazdı konuştuk rüyalarına giriyormuş üzülüyormuş kendini kötü bayan gibi hissetiğini böyle birşeyin her yerde olmaması gerektiğini söyledi ve bende kararına hürmet duydum olmayacak dedim
ilerleyen saatlerde akla yatkın bir şekilde düşündüm ve hayatımdan çıkardım
sizce dürüst bir karar vermişmiyim yoksa biraz zaman verip kendisini toparlamasınına izinmi verseydim?