Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Komşuluk İlişkileri

Komşuluk İlişkileri
0
110

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Dün bir arkadaşımı ziyarete gittimtabi yanlışlıkla tam karşısındaki evin zili çaldım karıştırdım evini arkadaşımın ismini verdim kusura bakmayın ben şu kişiyi arıyordum dedim biliyormusunuz evini diye sordumhayır tanımıyorum diye bir cevap aldımve bütün o esnada arkadaşım abi gel diye seslendi bütün karşısında karşıya oturuyorlar ve birbirlerini tanımıyorlarçok abesime gitti doğrusu insanların birbirlerine güveni kalmamışkapısını örten benden uzak olsun diyorhalbuki başına en acı bir durum gelse akrabadan önce annenden,babandan,kardeşlerinden önce komşuların yetişir

Halk Müziği ibadetlerinden,ayetlerden,sünnetlerden uzaklaştıkça musibet yapmaya yatkın ülkü geliyor ve buda kişiler arasındaki güven duygularını azaltıyor bakıyorsunuz herkezle oturulup,kalkamıyorsun sana ve etrafındaki insanlara ne duygularla yaklaştığını bilemiyorsunçocukluğum aklıma geliyor evimiz müstakil BAHÇELİ evimizde,anahtar kilit diye bir şey yoktu tahta kapı sabahtan akşam açık kalırdı komşularımız bizim evin hemencecik altındaki mutfak gibi geniş bir yere istedikleri zaman girerler iytiyacı olan malzemeleri alırlar akraba,kardeş evin bireyi gibiydikzamanla artık alttan ,üsten kilitler kullanmaya başladıkhepsinin sebebi emi,r ve yasaklardan uzaklaştıkça her türlü kötülüğü yapmaya müsait halk müziği oldukha iyiler yokmu elbette var ALLAH razı olsun onlardan

ALLAH cümlemizi şuurlu,güvenilir eylesin, ne kendine nede etrafına hasar verenlerden olmayız inşaALLAH *

858,498Konular
982,052Mesajlar
30,037Kullanıcılar
hermaousSon üye
Üst Alt