Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Komşusunu Döven Halil Sezai, Çıktığı Sahnede "Hak Etti, Kafam Güzeldi, Tam Dövemedim" Diye Açıklama Yaptı!

Komşusunu Döven Halil Sezai, Çıktığı Sahnede "Hak Etti, Kafam Güzeldi, Tam Dövemedim" Diye Açıklama Yaptı!
0
40

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-b4c6c8e155002942a6014f5f0511f0a1d6536f18.jpg

Geçtiğimiz yıl komşusunu öldüresiye döven Halil Sezai, 13 yıla kadar mahpusu istense de birkaç hafta yattı çıktı; tahliye edildi. Konserlerinin iptal edilmesi, müziklerinin radyoda çalmaması üzere yansılardan sonra yasakların da kalkmasıyla sahnelere geri dönen ünlü müzikçi dün yeni bir skandala daha imza attı. Halil Sezai “Hak etti, başım hoştu, gerektiği halde de tam dövemedim, bir dahaki sefere…” dedi.

Geçtiğimiz yıl eylül ayında komşusunu döven Halil Sezai, mahpus cezasına çarptırılmıştı; bilmeyeniniz yoktur.

Komşusunu dövdüğü anları da hepimiz izlemiştik.

Size burada da bahsetmiştik.

13 yıla kadar mahpusu istenen Halil Sezai, 1 ay sonra tahliye olmuştu.

O vakitten beri de pek ortalarda görünmemiş, gündeminin bitmesini beklemişti. Bu sırada konserleri de tek tek iptal edilmişti.

Yasakların kalkmasıyla tekrardan sahnelere dönen Halil Sezai, dün akşam çıktığı sahnede yeni bir skandala daha imza attı.

Komşusunu dövdüğü olayı tekrar hatırlatan ünlü müzikçi, insanları şok etti.

“Hak etti, başım hoştu, gerektiği halde de tam dövemedim, bir dahaki sefere…” diyen Halil Sezai'nin bu konuşmasının akabinde insanların alkışlaması da dikkat çekti.

Latife değil...

İşte o anlar:

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Gazete Magazin (@gazetemagazin)'in paylaştığı bir gönderi

Ve akabinde gelen yorumlar:

Siz ne diyorsunuz bu açıklamaya?

Ağzını tutsa mı sanki?

858,497Konular
982,562Mesajlar
30,303Kullanıcılar
ososkksSon üye
Üst Alt