Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kondomla anal ilişkiye girdim hamile kalır mıyım

Kondomla anal ilişkiye girdim hamile kalır mıyım
0
96

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Kondomla anal ilişkiye girdim hamile kalır mıyım Merhaba bugün erkek arkadaşımla anal yolla birlikte olduk kondom vardı fakat hamilelik riski var mıdır kondom olduğu halde içerde boşalma olmadı ayrıca kondomu yoklama ettik yırtık yoktu Erkek arkadaşımın eline kondomu takmadan önce tutku suyu bulaşmıştı ama ellerini detaylıca sildi ayrıca organını bile kondom varken sildi tutku suyu bir iki damlaydı Sizce gebe kalma durumum var mıdır?  

Similar threads

Kondomla ilişkiye girdim bakireliğim bozuldu hamilemiyim fazla korkuyorum 17 yaşındayım Adetim bittikten bir gün sonradan erkek arkadaşımla arkadan ilişkiye girdim arkadan ilk denememdi ve ön tarafa girmediği halde ön taraftan kan geldi Arkada biriken tutku suyu birazcık vajinama geldi lakin o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Kondomla ilişki yaşadım Hamile kalır mıyım :(((( Merhaba önceki ay ella kullandım bu ay ovulasyon döneminde kondomla sürtünmeyle ilişkiye girdim ve kısa sürdü asla boşalma olmadı hamile kalır mıyım lütfen çok korkuyorumkondomlailiskiyasadimhamilekalirmiyim5c500c647ce4dalt :( Frown :(  
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Prezervatifle ilişkiye girdim hamile kalır mıyım Merhaba ben yumurtlama tarihimin ilk iki günü prezervatifle erkek arkadaşımla sürtme yoluyla birlikte olduk Ben bakireyim ayrıca boşalma da OLMADI hamile kalma ihtimalim var mıdır prezervatifli olmasına karşın  
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Anal ilişkiye girdim Hamile miyim :( korkuyorum Sevgilimle 09072019 tarihinde anal ilişkiye girdik sperm bulaşmadığını düşünüyoruz fakat ayın 11'inde regl olmama 2 gün kala kahverengi akıntı ile regl kanaması gibi bir kanama geldi şuanda regl kanaması gibi olan kanama devam ediyor ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Adetim biteli 2 gün oldu ilişkiye girdim hamile kalır mıyım ? Bugün adet gecikmesinin 2günü esimle bugun iliskiye girdik o esnada kahverengi lekelenmeler geldi hamilemiyimmi yahut adet başlangıcımi?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,475Konular
981,252Mesajlar
29,552Kullanıcılar
pitbulls33Son üye
Üst Alt