Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kondomla ilişkiye girdim bakireliğim bozuldu hamilemiyim çok korkuyorum

Kondomla ilişkiye girdim bakireliğim bozuldu hamilemiyim çok korkuyorum
0
72

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Kondomla ilişkiye girdim bakireliğim bozuldu hamilemiyim fazla korkuyorum 17 yaşındayım Adetim bittikten bir gün sonradan erkek arkadaşımla arkadan ilişkiye girdim arkadan ilk denememdi ve ön tarafa girmediği halde ön taraftan kan geldi Arkada biriken tutku suyu birazcık vajinama geldi lakin o zaman bakireydim daha sonra kondom takıp bakireliğimi bozdu Bakireliğim bozulmadan önce gelen kan çok azdı, içime boşalma gibi bi durum da olmadı elbette fakat hoşgörü suyundan gebe kalmış olabilir miyim? Aradan 6 gün geçti ve çok korkuyorum hamile miyim diye Regl bittikten 1 gün sonradan hamile kalma riski nedir ve gebe olabilir miyim nolur cevaplayın fazla kayda değer benim için  

Similar threads

İlişkiye girdim korkuyorum hamilemiyim ? Biz nişanlımla içeriye boşalmadan bi ilişki yaşadık Ve şuan adet olmam gerekiyordu 34gün oldu ve hala olmadım Lakin normalde adetim 11 gün sürüyor ve arası 32 gün sürüyor Ne hamilelik ne de adet belirtilerim ikiside yok Ama sarımtırak akıntım var çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Sürtünmeyle ilişkiye girdim boşalma olmadı Hamilemiyim Merhaba hocam ben sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdim boşalma olmadı lakin zevk suyu geldiğinden şüphelendik benim adetim geciktiğinden nedeniyle tarlusal kullanıyodum kullandıktan 3 gün daha sonra kanamam oldu birincil öncelikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Kondomla anal ilişkiye girdim hamile kalır mıyım Merhaba bugün erkek arkadaşımla anal yolla birlikte olduk kondom vardı fakat hamilelik riski var mıdır kondom olduğu halde içerde boşalma olmadı ayrıca kondomu yoklama ettik yırtık yoktu Erkek arkadaşımın eline kondomu takmadan önce tutku suyu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Sevgilimle arkadan ilişkiye girdim sildim gebe olabilir miyim ? Merhaba ben Mayıs ayında sevgilimle arkadan ilişkiye girdim ama vajinaya aktı mi bilmiyorum anında ayağa kalktım peçete ile sildim lakin adetin 2 gün gecikti hamile Kalır miyim çok korkuyorum  
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Ters ilişkiye girdim akıntım var korkuyorum hamilemiyim Sevgilimle ters ilişkiye girdik 1 yada 2 dakika sürdü artı değil sevgilim boşalmadım dedi ve 1 gün daha sonra iç çamaşırıma beyaz bir akış geldi geldi beyaz bir akıntı her zaman gelirdi gerçekte bide rahimimde minik bir kist olduğunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
858,476Konular
981,261Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt