Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Konsept Tasarımcı Ben Geskin, iPhone 11'in Klonunu Yaptı

Konsept Tasarımcı Ben Geskin, iPhone 11'in Klonunu Yaptı
0
119

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73
konsept-tasarimci-ben-geskin-iphone-11-in-klonunu-yapti-1561812627.jpg

Akıllı telefon pazarının majör şirketlerinden olan Apple, akıllı telefon yerküresine birçok yenilik kattı ve farklı biçimlerde bu piyasaya cihet verdi. Şirketin, akıllı telefon piyasasına cihet verdiği son değişiklik ise büyüyen ekran boyutlarına çentik dizaynını katmak olmuştu. Hâl böyleyken şirketin çıkaracağı her yeni nesil telefon teknoloji yerküresinde merakla beklenir oldu.

()

Şirketin, pazarda bu usul yenilikler yapması bağımsız tasarımcılara da ilham verdi ve birçok dizayncı yeni nesil iPhone’lar için kendi dizaynlarını çizdi. Bu biçim dizaynlar yapan isimlerden bir tanesi de Ben Geskin. Geskin, daha evvel iPhone 11 için konsept tasarım yapmıştı fakat bu sefer bu tasarımı klon bir telefona dönüştürdü ve resmi Instagram hesabından görüntüsünü paylaştı.

()

()

Geskin’in klon iPhone 11 dizaynında göze çarpan birinci detay, cihazın ardında bulunan üç kamera ve bir flaşlı kamera seti. Dizaynında aktüel iPhone trendlerini de es geçmeyen dizayncı, telefona 3,5 mm’lik jak girişini koymamayı tercih etmiş. Hayli kısa müddetli olan görüntüdeki göze çarpan bir öteki detay da geniş çentik tasarımı ki bu da klon dizaynın iPhone X serisi üzerine yapıldığını gösteriyor.

Üç farklı renk seçeneğinin de bulunduğu Ben Geskin’in iPhone 11 dizaynları hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Sizce Apple, kamera setinde çıkıntılı kamera yerleştirme seçeneğini kullanır mı? Fikirlerinizi, tefsirler kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

858,506Konular
983,000Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt