Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Konser alanında canlı bomba paniği...

Konser alanında canlı bomba paniği...
0
48

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Konser alanında canlı bomba paniği 23 Nisan Ulusal Bağımsızlık ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Ankara Büyükşehir Belediyesi göre Kızılay Meydanı'nda düzenlenen konserde canlı bomba paniği yaşandı Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen konserde izdiham yaşandı Çevik kuvvet ekipleri kabalağı yaymak için biber gazı kullandı İzdihamın yaşandığı sırada olay yerindeki kalabalıktan nedeniyle nefessiz kalan astım hastası bir hanımefendi, ilacını olmak için elini çantasına uzattı Bu sırada bayanın çantası karıştığı gören konser alanındaki vatandaşlar, bayının üstünde bomba var diyerek sağa sola kaçmaya başladı aniden savaş alanına dönen konser alanında meşhur artist Sibel Can, sevenlerinin ağırbaşlı olmasını istedi Kalabalığın aralarında kimsesiz kalan astım hastası bayan yere yığılarak bayıldı Bayanın üstünde bomba bulunduğu zanneden vatandaşlar ve güvenlik görevlileri bayanın üzerine atlayarak etkisiz ayla getirmeye çalıştı Kısa zaman ayılan astım hastası hanımefendi, ilacını olmak için elimi çantama uzattım dedi Canlı bomba var diyerek ortalığını birbirine katan vatandaşlar, olayın anlaşılmasından sonra bayana ayılması için su verdi Bir türlü yaşadığı olayın şokunu atlatamayan astım hastası bayan, güvenlik görevlileri tarafından omuzlara alınarak konser alanından uzaklaştırıldı Yaşanan olayın ardındaki çevik zorlama ekipleri kalabalığı dağıtarak vatandaşların sakin olmasını istedi