Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Konserde Tanıştığım Kız

Konserde Tanıştığım Kız

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Azıcık uzun oldu ama okursanız sevinirimbirincil olarak yaşımın 18 olduğunu ve lise sona geçtiğimi belirtiyorum,Merhaba Arkadaşlar geçenlerde arkadaşlarla konsere gitmeye karar verdik 4 dost(2 erkek 2 kız),fakat arkadaşlarımdan kız olan 1 arkadaşım gelmemeye karar verdi,bende 3 birey gidicez sanıyordum,arkadaslarımla bulustuğumda gelmeyen kız arkadaşımın kardeşi gelmişti tanımıyordum hiç görmemiştim daha önce,neyse geldim arkadaslarmı öptüm felan sonradan kızla tanıstım tokalastım öpcektimde ayıp olur diye öpmedim sonucta ilk defa gördüğüm bir kız,herneyse 45 dk yol yürüdük konser alanına varmak için sırası gelmişken zaten kaynaşmıştım kız ile bütün konser baştan başa fazla eğlendik fotoğraflar çektirdik sonra dönüşte beraber dönerken kız benim koluma girdi öteki arkadaşlarımda birbilerinin koluna girdi,yürürken yolda benim defalarca hayalini kurduğum motosikleti gördüm,bi ahh çektim kızda ne oldu iç çektin dedi bende motoru gösterince kızda sendemi motor hayranısın harika,bütün benzer kafadayız felan filan demeye basladı,hoslandığım seyleri saydığımda kızında nerdeyse benle benzer bir yapıda olduğunu farkettim,kız çok artı eğlenceli bir herif çılgın dolu, hatta çılgın ve çok mutluydum o akşam,ayrılık vakti geldiğinde erkek arkadas otobüsü kaçırcak diye koştu ben ve 2 dost kaldım 2 side kız, onların otobüsünü beklerken bu kızınki geldi ve aniden boynuma sarılıp öptü yanaklarımdan, sonradan diğer kız arkadaşıda öptü ve gitti hersey 10 saniyede oldu zaten bindi ve gitti,sonradan öteki kız arkadasımınki gelince onuda uğurlayıp eve dürüst yürümeye basladım,uyuyamadım bütün gün kızı düşünüyordum ve hala düşünüyorum,20 ve 27 sinde diğer konserlere de gidicez söylesemmi diyorum, face den ekledim kabul etti ilişkisi yok yazıyor şansımın olduğunu düşünüyorum fakat fikrinizi almak istedim

ANEKDOT: ben 18 kız 16 yaşında

858,477Konular
981,293Mesajlar
29,561Kullanıcılar
cekim04Son üye
Üst Alt