Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kontör İsteme Dialogları

Kontör İsteme Dialogları
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Kontör İsteme Dialogları ii senden ii ne olsun yaa bana bi 20 kontur atarmısn kbakma yaa bende arkadaştan borç aldım slm aşkım nasılsın? kötü sen nasılsın? iim de ne oldu neyin var? aşkım bu son konuşmamız olabilir uzun bi zman konşamayız belki neden aşkın ne oldu biyeremi gidiyon? hayır aşkım bu son konturumdu mrb bana 1000 kontur veriimisin artist tmm 750 olsun tmm sen en iisi onu 500 yap tmm tmm ya ressam boşvers en 500 ü 250 olsun off be kardeşim yaa usta kızcan ama100 olsun offf tmm yaa artist yeniden kızcan lakin parça kontur varmı var sen en iisi bana ordan 20 kontur at defol git alaymı ediyon be kardeşim kanka şu telfonu verde bi oyun oynayalım telefon yokki ne oldu sattınmı hayır ne oldu peki konturum değil taşımıyom yaaa baba bana para versene daha dün verdim ya kızım ama o bitti ne yapıyon bu değin parayı baba senin kontur fiyatlarından haberin yok sanırım hayır yok ii o zman ver şu parayı al aşkım akşam seni istemeye gelcez tmm aşkım gelin ama kontur almayı unutmayın tmm canm aklımızda oo paket yaptırcaz tmm aşkım biliyosun babam kontursuz adama kız vermiyo yaaa  

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,931Kullanıcılar
yskermjxSon üye
Üst Alt