konuları okumadan msj yazanlar dünyaya göktaşı çarpacak!!!! üye eyvallah dostum emeğe saygı!!konulariokumadanmsjyazanlar5c562e9909bfcalt Big Grin bülent ersoy gebe kalmış aza paylaşım için saol dostum bende bunu arıyordum!!!konulariokumadanmsjyazanlar5c562e9909bfcalt Big Grin Mill takımımız arjantin'e yenildi üye süpersiniz çocuklar, böyle devam edin Bu ülke sizinle gurur duyuyorkonulariokumadanmsjyazanlar5c562e9909bfcalt Big Grin Dargın çocuk annesini öldürdü!!! aza bizimle paylaştığın için teşekkürler Böyle gençlere Türkiye'nin ihtiyacı varkonulariokumadanmsjyazanlar5c562e9909bfcalt Big Grin 9 kıza tecavüz eden sapık katil aranıyor aza aferim helal olsun adama!konulariokumadanmsjyazanlar5c562e9909bfcalt Big Grin bilim adamımız bir ilke daha imza attı!nobel fizik ödülünü aldı aza yazık yaakonulariokumadanmsjyazanlar5c562e9909bfcalt Big Grin benzine,una ,şekere,mazota gene zam yapıldı azaoh ne güzelülkenin gidişatı iyikonulariokumadanmsjyazanlar5c562e9909bfcalt Big Grin arkadaşlar bu programın *ı lazım üyebanada lüzumlunapıcazkonulariokumadanmsjyazanlar5c562e9909bfcalt Big Grin çocuğum olmuyor ,fazla mutsuzum, evlatlık alsammı? emeğine sağlık durumu ,guzel paylaşımdıkonulariokumadanmsjyazanlar5c562e9909bfcalt Big Grin