Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Konuşmak istemiyor ne yapmam gerek ?

Konuşmak istemiyor ne yapmam gerek ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Daha önce konu açmıştım ama mevzu değişince yeni konu başlatmak istedim

Sevdiğim bir kız vardı hoşlandığımı söylemiştim bana başka birini sevdiğini ve unutamadığını söyledi lakin talih istedim verdi herşey iyi gidiyodu bana karşı çok samimiydi sabahlara değin konuşuyoduk hatta bana sevmeye başladığınıda söylemişti ama daha sonra bana karşısında ilgisinin düştüğünü anladım ve üzerine gittim hala unutamadığını söyledi bende kızdım biraz bari unutamıcan neden bana ümit verdin dedim unuturum sandım falan dedi fakat fazla kararsızdı güya unutmakta istemiyormuş gibi davranmayada başladı bunada kızdım önce karar ver falan dedim kararına saygım olurdu lakin karar vermeden neden konuşuyor ama benimle haksız mıyım? Benim duygularımla oynamaya ne hakkı var?? Neyse dedim ve ikna etmeye çalıştım biraz sıktım farkındaydım ama anlamıyordu konuşmak istemediğini söyledi mesaj atmadım 1 hafta oda atmadı Aramız bozuktu azıcık Hep alttan alırdım her şeyi unutmak istiyor diye ama aniden değişmesini kaldıramadım mesajlarıma cevap veriyor ama soğuk bir şekilde üstüne gitmek istemiyorum ama yinede barışmak istiyorum acaba nasıl davransam bilemedim zamana mı bıraksam acaba yoksa ben mi adım atsam Zamana adamak istiyorum fakat konuşmayıda kesmek istemiyorum diğer bir şey düşünemez oldum o yüzden kâğıda dökmek istedim şimdiden teşekkür ederim

858,506Konular
983,080Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt