Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Konuştukça sevdim bu aşk gerçek mi ?

Konuştukça sevdim bu aşk gerçek mi ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar 16 yaşındayım bu zamana kadar hiç aşık olmadım yani kızlarıda hiç sevmezdim böyle

Sınıfımıza bi kız geldi işte birincil diğer ilk gördüğüm gün hoş kız demiştim çarpıldım yaklaşık olarak böyle ama hevestir geçer aşk yok bu felan dedim

Daha Sonra neyse konuşmaya başladık fazla farklıydı benden ve bana soğuk davranıyodu bu kız bana kadar değil demiştim

Daha Sonra baya konuştuk böyle arkadaş canlısı olduk konuştukça sevdim onu ilk gördüğüm andaki duygular baştan geldi başıma daha yoğun bi biçimde değiştirdi beni her anlamda birincil kere oldu yani böyle bişey Hani öp dese öpemem kıyamam ona aşırı güzel gözümde eşi sanki değil bi lafıyla mutlu ediyor bi lafıyla yıkıyor beni

Hakiki aşkı buldum sonunda emrindeki karşılıksız sanırım emin değilim lakin eşi yarı değil bu duygunun İleride bu kızdan ayrılsam bile hayatımda manâlı bi yeri var ilk çünkü unutamam
Sizce gerçek aşk mı bu 16 senedir hep reel aşkı aramışımdır bu bana pek geliyor fazla hoş bişey reel yani sizce hakiki aşk
konuştukçamı yahut birincil görüşte olan mı ?

Similar threads

bi qün arkadaşlarla mahde oturuyoduk top falan oynuyoduk Sona bizim mahnin ççkları gelmiştir içlernden hepsinin tanıyordum lakin qözüme bi ççk takılmıstı ve birincil dfa görmştm yeniydi qaliba bizim mahede fazla etkilenmiştim gerçektende Sona özqüre sorum arkime o ççk kmdi fln die ' engin '...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Arkadaşlar bitane kız var sınıfta, önümde oturuyo, sık sık konuşuyoz, sık sık trip atıyo, kantine bu arada felan sende gelsene benle diyor birlikte gidiyoruz, o kadar aralarındada full birlikteyiz gel falan diyo, fakat bazende çok pis trip atıyo, bi defa bana vurdu durduk yere koluma bende espri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Merhaba Arkadaşlar (Ilk Kez yorumlarım yanlış olabilir zaten doğrusunu bulmak için uğraşıyorum) Uzun zamandır inanmadığım aşk konusunda sizden yorum bekliyorum bilirsiniz dışarda ırk bi gün ayrılıp başka bi gün bi kızla çıkıyolaraşk vsdiyolar Gerçekte Ben Hiç tipsiz veya kusurlu birine aşık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Merhaba arkadaşlar adım ferdi 20 yaşındayım kız arkadaşım 18 3 aylık ilişkimiz var ikimizde seviyoruz birbirimizi yada ben öle sanıyorum neyse size derdimi kısa bi şekilde anlatayım; Ilk 115 ay fazla iyiydi tavrımı ortaya koydum her dediğimi yapıyodu kızsam bağırsam sesini çıkarmıyodu ana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
okul sezonun başında dershanede gördüğüm andan beri kızı hoşlanmaya başladım hani birincil görüşte aşk derlerya benzer fakat bu kız benim kankalarımdan bir tanesini çok beğendi 1 sene boyunca bu 2 sini birbirine ayarlamaya çalıştık(hala seviyorken ben onu) azıcık pislik(pislik derken komiklik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,498Konular
982,058Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt