Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Konuşurken konu bulma ?

Konuşurken konu bulma ?
0
169

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar bir süredir sürekli bir ilişkim var lakin kızla konuşurken konu bulmak daima sorun oluyorKızın yanında sizce nelerden bahsedeyim nelerden bahsetmeyeyim
Ve lütfen olan bir şeyden bahsedin konu oradan açılır,devam eder demeyin çünkü etmiyorTıkanıp kalıyoruz
Yardımlarınız için çoktan teşekkür ederim

Similar threads

Arkadaşlar ben takriben 7 aydır bi çocukla çıkıyorum Birincil zamanlar fazla iyiydi sürekli sohbet ederdik Derhal resmi olarak konuşamıyoruz Konuşacak konu bulamıyoruz Kesintisiz konuşma tıkanıyo Konu buluyoruz koustuktan sonradan bitiyo ve her tarafta susuyoruz Lütfen yardım edin ne yapmalıyım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
arkadaşlar benim ilginç bi sorunum var, bir kız seviyorum, Allah ıma bin şükür o da bana karşı bişiyler hissediyor, herşey çok iyi, hatta bu aralar beni arıyor ben de msj çekiyorum sorun şu oysa, onu sevmeme bütün gün onu düşünememe rağmen, telefonda bi başka biri oluyorum, onu aramaya cesaret...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Merhaba arkadaşlar , arkadaşlar ben 17 yaşındayım son senemde yeni 1 liseye devretmek zorunda kaldım Şimdi burada aşık olduğum birey sınıfımda yani Ilk gördüğümden beri hiç aklımdan çıkmıyor delicesine çok seviyorum onu Unutamıyorum Takriben 25 Senelik ilişkisi vardı işte geçen hafta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Merhaba arkadaşlar Lise 2 öğrencisiyim ve bizim okulda lise 1 lerden bir kız dikkatimi çekti Fiilen dikkatimi çekmemişti fakat sürekli bakması (gülümseyerek felan yok lakin sert de değil bayağı ve ağır başlı bakışlar ) dikkatimi çekti Ve kızdan baya hoşlanıyorum Kızla az önce tanışmadım, kız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
merhaba arkadaşlarbir aldatılmış insan olarak şöle açılmak istiyorumdaha öncede bir konu açmıştım muavin olan arkadaşlara teşekkür ediyorumŞimdi öle birini seviyorumki beni aldattığını düşünüyordum yakaladımda lakin fazla defa yalvardı yeminler sözler verdi2sefer affettim çok seviyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
858,496Konular
981,692Mesajlar
29,769Kullanıcılar
GuidingSon üye
Üst Alt