Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

konuya bakın bir sıkıntı

konuya bakın bir sıkıntı

Similar threads

Bilinmez Sözler Bilinmez kısa sözler var bir yerden buldum Cümbür Cemaat soru soruyor buradan bakıyorum bende yardımım olsun diye konu açayım dedim Hee niçin üye olmuyorum irkekimbilinmeyensozler5c5977e81dd18pngalt :D:D :D:D :D:D Bilinmez Sözler Yüzünü çizdim Aklıma Elimde Fotoğragın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
arkadaşlar üniversitede bir kız var evvelden de konu açmıştım bu kızla alakalı herneyse konuya gelelim ben bu kızla sevgili almak istiyorum kızında bana karşısında ilgisi olduğunu düşünüyorum ama sevgili olcak ışığı göremiyorum aramızdaki bir konuşmadan seçme parça yapayım açıklama yapın lütfen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Arkadaşlar lisede 3 yıl beraber olduğum kız arkadaşımı geçen yolda gördüm Yaklaşık Olarak 34 senedir görmüyordum Her neyse azıcık konuştuk karnı burnundaydı Dedim fazla kilo almışsın cok güzelleşmişsin hayrola dedim Ben evlendim 6 aylık hamileyim dedi Hani filmlerde belki böyle konuşamazsın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Söylesene Benimle Yaşlanır mısın? Zamansız gelmiş fırtınam Ben tam pes etmişken yetiştin gerçekte yüreğime , tam da hayattan bundan böyle ne beklenebilir fakat derken geldin kalbime yerleştin Bildiğim, bilmediğim, söylenmiş, gizli, tüm kelimeler anlamsızlaştı seni anlatmaya… Tekrardan küçük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Merhaba arkadaşlar önce kendimden bahsedeyim Esmer, boylu boslu yakışıklı biriyim johnny depp gibi olmasamda daha önce bir çok kız kadar söylenen birşey cazibeli ve sosyal olduğum besbelli bir fazla insanla iletişime daha çabuk girebiliyorum ve birbirini tanımayan insanların arasında ilk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
858,496Konular
982,326Mesajlar
30,205Kullanıcılar
varakaSon üye
Üst Alt