Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Konya'da askeri uçak kazası!

Konya'da askeri uçak kazası!
0
84

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Konya'da askeri uçak düştü 2 pilot şehit
Konya'nın Karatay ilçesinin Karakaya köyü yakınlarında 3 Hava Jet Üs Komutanlığına ait askeri eğitim uçağı düştüUçakta bulunan 2 pilot şehit oldu

Konya askeri uçak kazasının olduğu bölgeye giriş ve çıkışlar yasaklandı ve arama kurtarma ekiplerinin bölgeye intikal ettiği bildirildi

Genelkurmay Başkanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait bir F4 uçağın bugün saat 1038 de eğitim uçuşu esnasında Konya'da düştüğünü kazada uçakta yer alan 2 pilot subayın şehit olduğunu bildirdi

Genelkurmay Başkanlığının web sitesinde olayla ilgili yayımlanan tanımlama şöyle;

''Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait bir F4 uçağı 3 Kasım 2019 Perşembe günü saat 1038'de eğitim uçuşu sırasında, Konya'nın 21 kilometre kuzeydoğusunda henüz bilinmez bir nedenle düşmüştür
Kazada, uçakta yer alan iki pilot subayımız şehit olmuştur

Olayın meydana geliş nedeni, kaza kırım heyeti incelemesi sonucunda açıklığa kavuşacaktır
Şehitlerimize Allah'tan rahmet, Yüce Milletimize başsağlığı dileriz'' *

Similar threads

Eğitim Uçağı Düştü 1 Yüzbaşı Şehit Türk Yıldızı Düştü Yüzbaşı Şehit Oldu Türk Hava Kuvvetlerinin cambazlık timi Türk Yıldızlarına ait NF 5 A tipi uçak, Konyada eğitim esnasında, üslendikleri 3üncü Belli Başlı Jet Üssüne takriben 2 kilometre uzaklıktaki bir fabrikanın manâsız arazisine düştü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Konya'da yaşanan uçak kazasında hayatını kaybeten şehit yüzbaşı Ümit Özer geride acılı bir benzeyen, herşeyden habersiz bir bebek ve gözüyaşlı anne ve baba bırakarak baki yolculuğuna uğurlandı Konyada Çevre ve Şehirçilik İl Müdürlüğünde büyük kasaba plancısı olarak çalışan 26 yaşındaki Setenay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Geçirdiği yürek krizi sonucu vefat eden, Türkiye kadar üretilen F16 ’ların test pilotu, en tehlikeli manevralara bile gözünü kırpmadan girdiği için arkadaşlarının kelle koltukadını taktıkları müstafi Hava Pilot Binbaşı Şener Koltuk ’un cenazesi önceki gün Ankara ’da toprağa verildi Şener...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Hava Şehitleri Hakkında Data Hava Şehitleri olanlar Hava şehitleri HAVA ŞEHİTLERİNİ ANMA GÜNÜ ( 15 Mayıs ) Insanlar çok eskiden beri havacılığa ilgi duymuşlar, uçmayı amaçla*mışlardır Ilk uçak yapım çalışmalarını Roger Bacon başlattı Sonradan Leonardo da Vinci bugünkü uçağın ilkel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
İzmir'de eğitim uçağı düştüİzmir'in Foça ilçesi yakınlarında askeri eğitim uçağı düştü 2 kişi kayıpFoça Aslanburnu mevkiinin 2 dingil açığında balıkçılar tarafından bir askeri uçağın düştüğü ihbar edildi Foça Kaymakamı Adem Aslan, ihbarı alır almaz arama kurtarma ekiplerinin harekete geçtiğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
858,497Konular
981,901Mesajlar
29,927Kullanıcılar
kalender1221Son üye
Üst Alt