Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Konyada Nerelerden Burs Bulabilirim

Konyada Nerelerden Burs Bulabilirim
0
102

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Konyada Burs veren kurumlar
Konyada burs veren yerler

konyada burs alabilmek icin aşağıdaki kurumlara başvurabilirsiniz

Buyuk Selcuklu Kultur ve Eğitim Vakfı
Hocahabib Mah Koprubaşı Cad No:2 Konya

TurkAnadolu Vakfı
Cıvıloğlu Carşısı No:15 Konya

Selcuk Universitesi Bursu
Universite Rektorluğu Konya

Similar threads

Konyada Burs veren kurumlar Konyada burs veren yerler konyada burs alabilmek için aşağıdaki kurumlara başvurabilirsiniz Büyük Selçuklu Kültür ve Eğitim Vakfı Hocahabib Mah Köprübaşı Cad No:2 Konya TürkAnadolu Vakfı Cıvıloğlu Çarşısı No:15 Konya Selçuk Üniversitesi Bursu Üniversite...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Samsun'da Burs veren kurumlar Samsun Burs veren yerler Samsunda Nerelerden Burs alabilirim diyorsanız aşağıdaki kurumlarla irtibata gecebilirsiniz 19 Mayıs Un Vakfı 19 Mayıs Univ Rektorluğu Kurupelit Universite 4577326 Tanrıverdi Eğitim Kultur ve Yard Vakfı Cay Mah Terme cad...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Bursa'da Burs veren yerler Bursada burs veren kurumlar Bursa'da Nerelerden Burs Bulabilirim diyorsanızBursada burs alabilmek icin aşağıdaki kurumlara başvurabilirsiniz Ali Osman Sonmez Vakfı Yeni Yalova yolu 9 km Tel: 2610440 Coşkunoz Eğitim Vakfı OrgSan Mavi Cad No:5 Tel: 2431140...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Diyarbakır'da Burs veren yerler Diyarbakır'da Nerelerden Burs Bulabilirim? Diyarbakırda burs alabilmek icin aşağıdaki kurumlarla iletişime gecebilirsiniz Abdulkadir Geylani Eğitim Ve Kultur Vakfı İnonu cad Cengiz apt 42 Tel: 2232280 DU Kalkındırma Vakfı Dicle Universitesi Kampusu Tel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
amasya burs veren kurumlar amasya da burs alınabilecek kurumlar 2019 Amasya da Nerelerden Burs Bulabilirim Amasya da burs almak isteyen arkadaşlar aşağıdaki kurumlara başvurabilirler Amasya Eğitim Ve Kultur Vakfı Şanlar MahSamsun Cad Avize Sok No:121 Tel: 2187171 Kılıcarslan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,496Konular
981,710Mesajlar
29,780Kullanıcılar
eennnSon üye
Üst Alt