Koparan diyaloglar! koparan diyaloglar koparan yazılar duvar yazıları "Koparan diyaloglar! " " "THY: " İyi günler, danışma "Yolcu: İyi günler, bugün nereden bilet alabiliriz? "THY: Yalnızca Taksim ve havalimanı açık bugün "Yolcu: Anladım Taksim'deki havalimanının telefonunu alabilir miyim? " " "Gezgin: " İstanbul'a son uçak kaçta? "THY: Nereden? "Gezgin: Buradan "THY: Nereden arıyorsunuz? "Gezgin: Büyük Kasaba içinden "THY: Nereden? "Yolcu: Erzurum'dan " "Yolcu: İyi akşamlar bayan Trabzonİstanbul arası ne dek sürüyor acaba? "THY: Bir saniye efendim "Gezgin: Hazır teşekkürler, iyi akşamlar "THY: " " Ne kadar kalacaksınız Almanya'da? "Yolcu: Niçin soruyorsunuz? "THY: Ona göre bilet keseceğim, onun için "Yolcu: Ee olsun Ben uçakta kalmayacağım ama otelde kalacağım " "Gezgin: " Çocuğumla ben uçacağım, oğluma çocuk fiyatı istiyorum, ne kadardı? "THY: Çocuğunuzun 12 yaşını aşmaması gerekiyor, kaç yaşındaydı? "Gezgin: 32 yaşında " "THY: " " Çocuğun adını alabilir miyim? "Gezgin: Mustafa İbrahim S İ Hayvan babası böyle bir ad vermiş Sanki Arap şeyhi küçücük çocuk Dayısıyım, çok üzülüyorum da çocuğa Affedersin yani hanımefendi " "THY: " Hangi numarada oturuyorsunuz beyefendi? "Yolcu: Sanayi Mahallesi 14 numara " "Yolcu: " İyi günler bayan, bir sorum olacaktı "THY: Tabii buyurun "Gezgin: THY ticketing bölümünde çalışanların maaşı ne kadar? " "Gezgin: " İyi günler, ben Almanya'ya gidecektim THY: Olur hanımefendi, nereye peki? "Yolcu: Havaalanına " "THY: " "Uçak akşam 5'te efendim "Gezgin: Doksan beşte mi, fazla geç yahu " " "Telefona İngilizce hat geldiğini ekrandan görebilen personel: "THY: " Reservation, may I help you? "Gezgin: " A ben hatalı basmıştım Şu Anda İngilizce bastım diye İngilizce mi konuşmam gerekecek? " "Yolcu: " "Diyarbakır kaç para? "THY: " 58 milyon 500 bin, indirim belgeniz varsa 32 milyon "Yolcu: " İndirim belgesi kaç para?