Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

kopartan sevgili diyalogları ee bugün sevgililer günü

kopartan sevgili diyalogları ee bugün sevgililer günü
0
84

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
kopartan sevgili diyalogları ee bugün sevgililer günü sevgililerin telefon konuşması gülünç sevgili konuşmaları sevgili konuşmaları iki sevgili telefon konuşması komik sevgililerin aşkım listeleme sarışın sana bayıldı hadi ya nerde hangisı? avrupa konseyi, avrupa konseyi, ya da (devre dışı bırakmak, zaman geçer) baksana ya bi dakka karı sayiden bakıyo mu onu anlamaya çalışıyorum fesupa canım bir kaç oburlaşsam 100 kilo olsam beni yeniden sever miydin? yoktu fazla hainsin daha da hain olabilirim hatırlatırım sana hiç ben seviyorum demedim ben nerden çıktı yenidenhoşuna gitmek? bu hainlik kolay değil ki hayvanlık! saçmalama karizma yapıyorum sadece bayılıyorum bu karizmatik haline aşkım canıımm bitanem köpek alalım biz ya aa evlencektik di mi zaten, golden retriever'ımız için bi tane saint evlenme teklifimizi de ciddiye almadın zaten, sıçtın ağırlayacak hadi oradan be, ihtiyacı olan bakımı ve ciddiydin sanıcak iki ciddi söz edilmiyo ancak senle o zaman artık ciddileşmenin vakti geldi sanırım, hanımefendi gelmiştir yan artık hmm şi hmm nasıl söylesem bilemiyorum hadi özet olarak bir göz bir göz sıkma pozitif hamileyim ben benden degil valle hangi orospudan peydahladıysan git ona süratli bir bakış çok öküzsünüz bayan aşkım biz samimi miyiz? osurucan mı? ne düşünüyorsun ceren? doğrusu bilmiyor yapmalı? hayır? ne vakit anladın ancak beni zaten? geçen ay bizim evi su bastığında, dikkatsiz davrandın zaten ne seslenmek ceren yarım saatte sizin evdeydim kovalarca su taşıdım diğer ne yapsaydım? ilk tanıştığımızda anlamalıydım zaten anneme seziş oldu diyerek dikkatsizlik etmiştin beni iki medeni sahiden hastaydı fakat ceren, haksızlık ediyorsun? ben mi haksızlık olurdu konuşma benimle? tamamlanmış, hazır, özür dilerim üüüüğğ! sinirlerim bozuk zaten hep senin yüzünden beni seviyor yapmalı? muhakkak ceren niçin benim yaptığım gibi sevgii açıklama yazmıyorsun bana o halde? kopartansevgilidiyaloglarieebugunsevgililergunu5c564d38c2f90gifalt hahaha hahaha hahahakopartansevgilidiyaloglarieebugunsevgililergunu5c564d38c2f90gifalt hahaha hahaha hahaha (gözlerine bakar)kopartansevgilidiyaloglarieebugunsevgililergunu5c564d38c2f90gifalt hahaha hahaha hahahaha! ? üüüüğğğğ! hoş gözlüm inleme lütfen yalnızca böylece, yok mi? ? sözde bakalım canım ne var? ne var güzelim? bundan başka bana sormadan? bir kere bilemedin zaten, beni hiç anlamıyorsun bebeğim muhakkak anlıyorum ben! e adresleri açık söyleme meler gibi! ayrıca bu crave, çığlık davete bu dek değerli? nesi var annemin hediyesi diye sevmiyorsun, saint? ne alakası var baba! keza dikey yürüsene kambur duruyorsun yeniden ne var senin ceren? ah anlamıyorsun ben de söylemiyorum? bana ılgin sorun kalmadı seninbana dokunmak bile hoşuna gitmiyor artık olur mu böylece şey, jel, buraya sarılayım sana bir aaa! dur derhal sırası mı elbisemi buruşturacaksın, saçlarımın ucunu düzelttirdiğimi bile farketmedin saint benım (iki dakika suskunluk) acilen neler düşünüyorsun baba? k sinemaya gidelim mi? erkek evden çıkmak istememektedir e gidelim alt aşkım benim, aşkım sarılır ve ben öpmeye gelenler k kı kı kı kı erkek öpüşme işi ileri götürür, önsevişme falan derken? chima etmeye başlarlar sevişme sonraki e hadi kalk sinemaya gidelim minnoşum öper falan ne, ne, ne fakat sinema bizim geçtiiii e tüh yarın gideriz minnoşum kaçmıyor ya öper falan k tabii aşkım yarın gideriz e ev napıyor ? k duruyor boyutta e anlamsız mu ? k değil e ne süre gidiyorlar ? k taptığın e off kızım ya k senin ev napıyor ? e duruyor boyutta k manâsız mu ? e değil k ne süre gidiyorlar ? e taptığın o süre sinemaya gidelim e tamamlanmış hazırlan seni fazla beğeniyorum nazlıgül yalnızca beğeniyo eğer y hüsnücan! seninki yalnızca bi beğeniden mi ibaret y? niye berabersin o vakit benle? saf güzelim diye dimi? kötü hayvan! ???!!! niye sustun?? söyliycek şey bulamıyosun dimi? y aşk kolay değil, aşk basit değil, beğeni bile yok ay canıımmm efendim tatlım ay sana demiyorum ya görebilen kediye bak ne güsel dimi pofidik pofidik haa evet, evet, hoşhadi gidelim geç kalcaz ya dayan ya da sevelim birazcık ya ya kızım geç kalcaz diyorum yürüsene be ya dur yaaa ( kucagına alır kediyi) habülü bübülü, ne tatlı şeymisin saint yaaa hadi morsi sende sev ya da (kim uzatır) ay ay ay kedicik, kedicik, kedicik miiiarrvvoowwwwww ,, çızırrrrttttttt ahhhh ulan ibnenin evladı ne tırmıklyon ( kediyi döver) ya morsi veya iğrencsin yaşamak yaşamak tiksincsin işlenmiş, bitmiş, hadi, fazla geç kalcaz gidelim geç kalırlar kızaşkım su kadının poposuna baksana kizbeni sadece senin popon ilgilendiriyo hayatım( bi iki saniye geçer) ne değin romantik oldu ama! ee verirsin artık epredator olsam beni tekrar sever miydin? khayır elakin niye boyutu diyosun ya gel alien mal predator duygulu mahluk ksevmem cirkin o opmem de disleri irenc eduygulari var diyorum kalbi kirilir diyorum kkessinlikle hayır etopsun k beni aldatirsan pipin kopsun yok yook daha kotusu için iktidarsiz kal amy! eamand tahtaya vuralim ai tak takk k?!?! y bu beni aldaticagin anlamina mi yok benim? lutfiye:mbk tarifi,hiç bırıkımımız değil,salak salak seylere para harcıyorsun saint yanı olmadı mı sımdımesela kendını sıgara içiyomus gıbı dusun,hergun 3 milyon para bi kenara,daha sonra ay sonunda altyn bılezık alalım ekleri olur serkan:mbk lutfiye,ben boyutu yapacagıma saint kendını çalı yokmus gıbı dusun,bılezık almayalım,geçinip gidelim fener sampiyon olmak, bizim favori tur falan atmaktadir kadikoyde bir besiktasli quot; o kadar de umrunuzda degildir zaten aloo napiyosun fener sampiyon, cimbom kupayi,kartal yeniden aldi babayiiii hii aferin sana evine gitsene bu saatte manyak bakır ya derhal bu bagdat caddesinde herkesin kopegi var ya, halk müziği şekil falan giydirmis kopegine ad arkasina yazdirmis gereksizlik yetenekli değil benım kopegim olsa o da fenerli oldu evet benimki de fenerli oldu besiktasin kopegi oldu boylece ahaha kay şekerim ne dek aldatıcı güneş yağı batıyor değil mi, ne kadar romantik ene romantiği be mal mülk oturduk bakıyoruz işte ben güzelmiyim bana göre evet ya geneli soruyorum ben bana tarafından hoş olduktan sonradan genelden sanane?? güzel, değil belirli ne diyosun diye bağırıyor, ben anladım kesik hee d ya wolkymus sana aynı anda boyle ilkel mi oluyor mbk soylicem yok ruhu gelecek w ha soyle bakem d yasadigin tatil fotografini cektigin olur mu hiç? boyle yirmi sene daha sonra hatirlamak uzere katiyen unutmamak uzere w ne diyon ya değil? d ya nasıl anlatiyim? soyle bi etrafina bakip, aynı yillar sonradan bu goruntuyu hatırlayip yasamak gibi? merhaba tatlım? w walla benım masaustu kullanilmayan ogeleri on bes gunde bir siliyo yawrum d ne değin okuzsun telefon: kız: ya anlamıyorum yaşamak için, niçin böyleki erkek çocuk: üzme için bitanem, geçer yakında, takma kafana ya zaten günlerdir sorunlar üstüste geliyo yaşamak! cilalı, bitanem, mbk ben yanındayım, gözlerini kapa baaasurum* kanıyo ya hassss efendim? ben fazla seviyorum (hasssiktirrrr) ben, söyle ben sevgilimmm gece hayatı sahil sarılmış yürünmektedir kiz: aşkım listeleme aydınlık yıldız var ya kız:* eeee e: sana girsin! k: hi?? * e: ama kalbine * k: hmm * hava fazla soğuktur e: bak bi evi paylaşmak için, hava çok soğukken giderdik sadece tek dilli uyuyor bi yatak olsa bile yeterdi k: evet aşkım fazla hoş oldu e: ayrıca hiçbir şeye ihtiyacımız yok bi yatak! yorgana bile göz ardı edilmemelidir hemen hemen biz ısınırdık ev sıcacık oldu zaten k: kombi vardır zaten e: k: akopartansevgilidiyaloglarieebugunsevgililergunu5c564d38c2f90gifalt hahaha hahaha hahaha ay pardon tabi ısıtırdık biz y kemküm e: ya fakat git ya üff vazgeçtim e yum saintziyaret saraylar, layiksin k o kadar mi? (gayet kedi kıvamı) e evet jel simit sarayı götüreyim k siktir kbu ne ya? eha ne? ktelefon dötüme girdi, her şeyden önce al etüh be benden önce bir telefon geldi k ayakklarım озябли ayakların eğer terlemişse bu çorabına geçer ve daha sonra buharlaşmaya nerede başlar ve buharlaşırken ayaklarından ısı alır bu nedenle ayakların üşür denklemmişiz biz n:kopartansevgilidiyaloglarieebugunsevgililergunu5c564d38c2f90gifalt hahaha hahaha hahahaha x: terkediyosun saint beni!! çünkü ben ulaşamıyomuşum sana ikimizde denklemmişiz benım sana gelen vektörüm yoktu arabam vektör açısıymış arabayı sürüyodum ulaşamıyodum bu yüzden terketmişsin beni n: ya ben rahatsız ettim saint uyu peki yakopartansevgilidiyaloglarieebugunsevgililergunu5c564d38c2f90gifalt hahaha hahaha hahahah e: aşkım ne dicem k: seri bir görünüm benim için bir aşk e: biz her zaman çığlık birbirimizin iyi olduğunu düşünüyoruz ya k: eeee e: işte ben sana bir şey dicem k: ne diceksin recaican? e: benim için bir kere gaz çıkarır mısın? k: (kız utanır bozulur) saçmalama recaican gibi yapiim şu anda senin yanına utanırım ruhu değily e: pe aşkım, saçmalıyorum farkındayım k: e, y devre dışı ayrılmak için yarım saat geçer k: aşkııııım!!! e: efendim? k: bir zaman için, herhangi bir yerden oynayarak prrrrt! erk: aşkım saint benım miladımsın, ateşimsin hatta tarihimli senle başladı benim, senden öncesi karanlık, yok kad: hihihi aşkım saint benım de benım şeyimsin eöö şey eöö burada bir beyin fırtınası yaşanıyor; kavimler göçü, стамбул'un fethi, bitmiş, nerede, yontma, nerede yapalım derken kad: bebeğim, saint de benım için tekerlek gibis hssktr! erk: öeeehh!  

858,465Konular
981,146Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt