Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Siyah Beyaz Kadın
Temel ve dursun yaz tatillerinde Antarktika'ya gitmeye karar vermişler Uzun bir yolculuktan sonra buzlar diyarına varmışlar Bir rehber bulamadıklarından kendileri gezmişler uzun buz ovalarını ertesi sabah bir rehberle anlaşarak kıtanın en guzel yerlerini rehber eşliğinde...
Kopeklerde Diş Cıkarma
Evcil hayvanın daha guvenli bir yaşamı olabilir, fakat atalarının davranışının cok azını kaybetmiştir
İkincisi, diş cıkarma sorunu yaşarlar Yetişkin dişleri dorduncu ve altıncı aylar arasındaki yaşlarda cıkar ve bu donem yeni dişlerin cıkması icin sert nesneleri...
beni bıaktıgittigözLerimden gözyaşı yok yüregim akıyor artıkbiLiyorum beni sevmio oLamaz yasadıkLArımız bı keerede sıLınıp cope atıLcak seyLer degıLdı ben onun ıcın oLumu goze aLdım hastaneLerde surundum gucsuz ve şehvetli oLdugum ıcın her gun yenı bı sorunum cıkıyor ve tek sebebı o fakat o...
Sevgılı ve kavga çeşitleri Çevreci kuruluşlara üye iki sevgilinin kavgası Yaaa Buket nedir bu rezillik ya Biz ddoğallıktan bahsediyoruz Sen makyaj yapıyorsun? Aman Murat o kadarda yok artık bırakk azıcık hoş gözükelim Çekicilik mi? sen buna güzellikmi diyorrsun ya Ben seni çevreyi pak...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.