Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Köpeğini karıştırdı, 4 ay boyunca yanlış köpekle yaşadı

Köpeğini karıştırdı, 4 ay boyunca yanlış köpekle yaşadı
0
45

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
kopegini-karistiran-kadindan-itiraf-4-ay-yanlis-kopekle-yasadim-nkCF.jpg

Köpekler, beşerler için en dost canlısı varlıklar ortasında kıymetli bir yere sahip. Peki, o çok sevdiğiniz köpeğinizi karıştırmanız mümkün mü? Görünüşe nazaran evet...

Bir bayan, bir karışıklığın akabinde 4 ay boyunca yanlış köpekle yaşadığını itiraf etti. Köpeğin sahibi, “Tam 4 aydır bu köpeğe bakıyorum ve onu seviyorum. Köpeğime tıpatıp benziyor, lakin benim Emma’m değil” diyor.

Olay bir köpek kuaföründe gerçekleşmiş. Reddit’te durumu açıklayan ismini paylaşmak istemeyen bir bayan, Alman çoban köpeğini kuaföre götürdükten sonra bir öteki köpek ile karıştırmış ve köpeği olduğu düşündüğü köpeği konutuna getirmiş. Lakin bir müddet sonra durumu fark etmeye başlayan bayan, köpeğinin daha agresif olduğunu ve tanıdığını düşündüğü insanları tanımadığını anlamaya başlamış. Ardından ise bundan hakikaten emin olduktan sonra devayı tekrar birebir kuaföre gitmekte bulmuş. Bir biçimde köpeğin ailesine ulaşan bayan, 4 aydır baktığı köpeğin isminin Ayı olduğunu ve sahipleri tarafından daha agresif yetiştirildiğini öğrenmiş.

Köpeğini geri aldığı için çok keyifli olduğunu da söyleyen bayan, yaşadığı bu durum karşısında sarsıldığını söz ederken, köpek sahiplerine a dikkatli olmaları davetinde bulunuyor.

858,465Konular
981,149Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt