Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Köpek İtaat Eğitim Programı Nasıl Uygulanır?

Köpek İtaat Eğitim Programı Nasıl Uygulanır?
0
82

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Uygun bir köpek itaat eğitim programı köpeklerde iyi davranışın temel taşıdır Çoğunlukla iyi köpek yoktur, eğitimsiz sahip vardır, denir Çoğu köpek sahibini hoşuna gitmek ister, ama eğitimsiz köpekler yalnızca nasıl yapacaklarını bilmezler Burada köpek itaat eğitim programını kullanmak için bir takım kurallar vardır
Köpek İtaat Eğitim Ekipmanları
Etkili köpek itaat eğitimi başlıca araç gereç gerektirmez, fakat süreci kolaylaştıracak birkaç temel malzeme vardır Köpeğiniz için uygun ve sıcacık bir köpek tasması seçin sonradan eğitim için hangi tasmanın daha iyi olduğuna karar verin Köpeğiniz için en iyi donanımı edinin ve nasıl düzgün kullanıldığını öğrenin
Köpek İtaat Eğitimine Başlarken
Köpek itaat eğitimine başlamadan önce, sizin ve köpeğiniz için en iyi metodu seçin Eğitim teknikleri değişir, ama birçok eğitimci, methetmek, iyi adet edinmek gibi artı pekiştirmelerin en iyisi olduğunu kabul eder Bir yaygın eğitim çeşidi, koşullara bağlı pekiştirici kullanılan Clicker Eğitimi ’dir Eğitim metodunu planlayınca, sosyalleştirmeyi unutmayın
Köpek İtaat Eğitim Zamanları
Başarıya genel olarak küçük adımlarla ulaşılır Köpekle yapılan eğitim zamanları günde 2 3 kere 10 15 dakika sürmelidir Fazla kısa uyarı süreleri olması sebebiyle, bu bilhassa yavru köpekler için geçerlidir Daha uzun süre bir yetişkin köpeğin bile sıkılmasına niçin olabilir Esas komutları öğretmekle başlayın Genelde, otur komutu köpeğinizin öğrenmesi için en basit komutlardan biri olacaktır sonradan köpeğinizi yatması için eğitebilirsiniz bununla birlikte, köpeğinizin durması(kalması) üstüne çalışın Ek olarak, köpeğiniz çağırıldığında muhtemel olan en kısa sürede varmak için eğitilmiş olmalıdır Bu en manâlı temel komutlardan biridir Köpeğiniz bu köpek itaat temellerine egemen olduktan sonradan, eğlenceli numaralar ve gelişmiş komutlara geçebilirsiniz
İtaat Eğitimi Sırasında Çıkabilecek Sorunları Giderme
Köpek itaat eğitimi zaman alır ve siz ve köpeğinizin bu yol baştan başa hata yapması muhtemeldir Saldırganlık veya meydan okuma görülmesi gibi bir takım yaygın tutum problemleri görülmesi beklenir Sorunu gidermenin en dürüst yolu, köpeğin dikkatini fazla bir şeylere kaydırarak onu durdurmaktır Ödüllerle birlikte dominant olduğu komutları deneyin Tavrınızı sakin ve kendine güvenli tutun ve demek istediğinizle ilgili açık olun Artı pekiştirme başarının anahtarıdır Köpeğinizi cezalandırmayın veya sinirlenmeyin, bu sadece kafasının karışmasına neden olacaktır Coşkuyla ve ikramlarla köpeğinizin dikatini çekmeyi deneyebilirsiniz, lakin köpeğiniz sıkıldığında veya yorulduğunda bitirmenin zamanı geldiğini bilin Dersi olumlu bir notla bitirin Sonunda, başarılı eğitim dayanıklılık ve tutarlılıkla sağlanacaktır*
Köpek İtaat Eğitim Kaynakları
Bazı halk eğitimi uzmanlara bırakmayı tercih eder Profesyonel bir köpek eğiticisi evinize gelebilir ve köpeğinizi bir aidat karşılığında eğitebilir Köpeğinizi bir süreliğine pahalıya mülk olan bir köpek itaat eğitim okuluna göndermeye karar verebilirsiniz Çoğu köpek sahibi lokal bir köpek eğitim sınıfına katılmayı seçim ediyor, bu nedenle köpeklerini diğer birine bırakmadan, bir köpek eğitmeni gözetimi aşağı olabiliyorlar Unutmayın, eğitim aşamalarına aracısız katıldığınızda, köpeğinizin sizi işveren olarak görmesi daha muhtemeldir Fazla olarak, köpek insan bağını uygulamanın diğer bir yoludur