Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Köpek saldırısına uğrayan Tuğba Altıntop yüzünden yaralandı

Köpek saldırısına uğrayan Tuğba Altıntop yüzünden yaralandı
0
46

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139

Şarkıcı Tuğba Altıntop, dün akşam arkadaşlarıyla birlikte İstanbul'un Şile ilçesine gitti.

1996 yılında Miss Turkey hoşu de seçilen Tuğba Altıntop, sokaktaki bir köpeğin saldırısına uğradı.

Yüzüne dikiş atıldı

Yaralanan müzikçi hastaneye kaldırıldı. Altıntop'un yüzüne dikiş atıldı.

Simge: İnanamıyorum büyük geçmiş olsun

Altıntop'un yakın arkadaşlarından Simge Tertemiz, toplumsal medya hesabında "İnanamıyorum büyük geçmiş olsun. Tüylerim diken diken... Aradım sesini duydum, çok şükür Tuğbişimin sıhhat durumu uygun. Rabbim şifa versin. Seni seviyorum. En kısa müddette o hoş yüzünle, sıhhatle ortamızda olman dileğiyle kardeşim. Gelmiş geçmiş olsun" notunu paylaştı.

sile_de_kopek_saldirisina_ugrayan_sarkici_tugba_altintop_un_yuzune_dikis_atildi_32878.jpg

sile_de_kopek_saldirisina_ugrayan_sarkici_tugba_altintop_un_yuzune_dikis_atildi_33333.jpg

sile_de_kopek_saldirisina_ugrayan_sarkici_tugba_altintop_un_yuzune_dikis_atildi_99896.jpg

sile_de_kopek_saldirisina_ugrayan_sarkici_tugba_altintop_un_yuzune_dikis_atildi_12262.jpg

sile_de_kopek_saldirisina_ugrayan_sarkici_tugba_altintop_un_yuzune_dikis_atildi_45149.jpg

sile_de_kopek_saldirisina_ugrayan_sarkici_tugba_altintop_un_yuzune_dikis_atildi_30379.jpg

sile_de_kopek_saldirisina_ugrayan_sarkici_tugba_altintop_un_yuzune_dikis_atildi_72712.jpg

sile_de_kopek_saldirisina_ugrayan_sarkici_tugba_altintop_un_yuzune_dikis_atildi_30880.jpg

sile_de_kopek_saldirisina_ugrayan_sarkici_tugba_altintop_un_yuzune_dikis_atildi_77389.jpg

sile_de_kopek_saldirisina_ugrayan_sarkici_tugba_altintop_un_yuzune_dikis_atildi_10864.jpg

858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt