Kopmalık harika itiraflar
kopmalık duvar yazıları fantastik itiraflar kopmalık yazılar Fantastik gülmekten kopartan itiraflar meleklerimMutlaka gülümseyeceğinizi garanti ederimkopmalikharikaitiraflard5c5613484ed00alt
Big Grin
1549144899 1549144899 kopmalikharikaitiraflard5c56134881609kopmalikharikaitiraflard5c56134881609 kopmalikharikaitiraflard5c56134881609 Yaramazlığının tavan yaptığı noktada dört yaşındaki azman yeğenim oda cezası alıyor Büyük bir öfkeyle odasına gidiyor Uzunca bir vakit sesi çıkmyor, uyuduğunu düşünüp sohbete dalmışken sesleniyor ''Gardiyaaannn, sütümün saati geldi Sıcak olsun, kakao da koy içineee '' Hastanenin Tıbbı Atıkbölümünde görevli; turuncu tulumlu, sırtında kocaman tıbbi atık yazar ve oldukça çirkin olan yaşlı adama asansör beklerken: Ayyy tipe bak valla tam bir tıbbi atıkdiyerek laf atan yapay zekalı kişi benim ablam olur Bunun üzerine ablamın şişman olduğunu görüp, Yük asansörü öbür tarafta, burada boşuna ummadiyerek cevap veren eli öpülesice kişilik ise tıbbi atıktır Yeni doğmuş oğluma, ısrarla babasının demode ismini koymaya çalışan kocamı vazgeçirmek için, o ismin eski sevgilimin adı olduğunu söyledim Sonuç; bundan böyle babasından bile bahsetmiyoruz 4 yaşındaki prensese risk atlatıldıktan daha sonra oyuncağın arkasında çıkardığı küçük pili niye yuttuğunu soruyoruz Fazla yoruldum, beni çalıştırsın diye yuttumdiyor Nasıl yani ya? Kocam kadar çirkin ve vahşi bir odundan; oğlum değin yakışıklı, hassas ve muhteşem bir çocuk doğurduğuma tarafından bir marangozum Ailece amcamlara bayram ziyaretine gittik Konu yaştan açıldı Yengem de geçen hafta kırk yaşını doldurduğunu söyledi Amcamın beni krize sokan bomba önerisini tıpkı aktarıyorum Hanım, seni bozdursak da iki yirmilik yapsak nasıl olur?