koptum arkadaşlar:minibüsten inmek isterken söylenen sözler )( arkadaşa söylenen komik sözler koptum sözler arkadaşa söylenecek komik arkadaşlara söylenecek koptumarkadaslarminibusteninmekisterkensoylenensozler5c56082c2cf5epngalt :haha: Haha :haha: koptumarkadaslarminibusteninmekisterkensoylenensozler5c56082c2cf5epngalt :haha: Haha :haha: soför bey inecek var müsait yerde mi? eeevet abi durakta salla bizi söfor bey mükemmel bir yerde indirir misin (gerçektir yaşanmıştır) söfor de size bedel değil ama teyze der ve indirir müdür bizi sağda tükürüver hadi bundan böyle inek +ne ineği lan ne diyon sen? bundan böyle İnek diyom İnek +ulan kıtmısın yaw!?! ne laf anlamaz şeysin inek sensin lan inek! abi ışıklarda indirir misin? neden karanlıktan korkuyor musun? hacı amca:mübarek bi yerde inebilirmiyim evladım? şöför amca:ilerde cami var hacım orda indirieyim mi seni? şöfööörr sağda silkele bizi buyur abi? indir laaan sigorta hastanesinin önünden geçerken abi beni sigortada bırak sağda inebilir miyim? soldan inilmiyor zaten kardeŞŞ koptumarkadaslarminibusteninmekisterkensoylenensozler5c56082c2cf5epngalt :haha: Haha :haha: koptumarkadaslarminibusteninmekisterkensoylenensozler5c56082c2cf5epngalt :haha: Haha :haha: