Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

koptum arkadaşlar:minibüsten inmek isterken söylenen sözler=)(=

koptum arkadaşlar:minibüsten inmek isterken söylenen sözler=)(=
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
koptum arkadaşlar:minibüsten inmek isterken söylenen sözler )( arkadaşa söylenen komik sözler koptum sözler arkadaşa söylenecek komik arkadaşlara söylenecek ​koptumarkadaslarminibusteninmekisterkensoylenensozler5c56082c2cf5epngalt :haha: Haha :haha:​ koptumarkadaslarminibusteninmekisterkensoylenensozler5c56082c2cf5epngalt :haha: Haha :haha:​ soför bey inecek var müsait yerde mi? eeevet ​ abi durakta salla bizi ​ söfor bey mükemmel bir yerde indirir misin (gerçektir yaşanmıştır) söfor de size bedel değil ama teyze der ve indirir ​ müdür bizi sağda tükürüver ​ hadi bundan böyle inek +ne ineği lan ne diyon sen? bundan böyle İnek diyom İnek +ulan kıtmısın yaw!?! ne laf anlamaz şeysin inek sensin lan inek! ​ abi ışıklarda indirir misin? neden karanlıktan korkuyor musun? ​ ​ hacı amca:mübarek bi yerde inebilirmiyim evladım? şöför amca:ilerde cami var hacım orda indirieyim mi seni? ​ şöfööörr sağda silkele bizi buyur abi? indir laaan ​ sigorta hastanesinin önünden geçerken ​ abi beni sigortada bırak ​ sağda inebilir miyim? soldan inilmiyor zaten kardeŞŞ koptumarkadaslarminibusteninmekisterkensoylenensozler5c56082c2cf5epngalt :haha: Haha :haha:​ koptumarkadaslarminibusteninmekisterkensoylenensozler5c56082c2cf5epngalt :haha: Haha :haha:​  

858,496Konular
981,630Mesajlar
29,717Kullanıcılar
mechastylerSon üye
Üst Alt