Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kopturan Meslek diyalogları

Kopturan Meslek diyalogları
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Kopturan Meslek diyalogları kopturan sözler Bilmeyen bir insana mesleğinizi açıklama yapmak epey kuvvet ve komik oluyorkopturanmeslekdiyaloglari5c56193ecf844alt :D Big Grin :D Tabi birde mesleğinizi bilipte sizden faydalanmak isteyenler işte gülünç diyaloglarkopturanmeslekdiyaloglari5c56193ecf844alt :D Big Grin :D​ Yahu sen inşaat mühendisiydin di mi? Evet Baksana bu yapı yıkılır mı? Ne bileyim ben, bir sürü testi var bu işin, o kadar karpuza vurur gibi anlaşılmaz bu işler Ne biçim mühendissin lan sen? Ne mühendisisin? Endüstri mühendisi Ne endüstrisi? Bilgisayar mühendisliğini kazandığına kadar çok akıllı olmalısın Yok ya pek değil Salak mısın yani? Emre aslanım sen makine mühendisiydin di mi? Evet Mahmut Amca Vallahi tebrik ederim seni Ya sırası gelmişken bizim şofben bozuldu, müsait olduğun bi vakit diyodum Yavrum inşaat mühendisi mi olacaksın sen? Evet teyzecim Ayy! canım benim peki iş miş bulabilecek misin çıkınca, master yapacak mısın? Master yapmadan da bir anlamı yok artık Mühendis kaynıyor ortalık Sağol ya Bunları hatırlattın ya huzura kavuştum derhal Bozmasaydın ya şu hoş ortamı, daha iyi olmaz mıydı? Birim ne? Makine mühendisliği Kaç tane kız var lan sizde? Ne çıkacan mezun olunca? Gemi inşaat mühendisi Haa!, kaptan falan yani Değil ebe olacaz! Mesleğin ne evladım? Kimya mühendisiyim amca Sabun, şampuan falan Yok amca pek değil; daha bi kuvvet Abi senin bölüm bilgisayardı di mi? Evet? Yaa, 6 haneli icq numarası nasıl alıyoruz? Öğretmişlerdir size Ast tabi Okulda ders var ICQ101 diye fakat öğretmediler, bilmiyorum  

858,496Konular
981,683Mesajlar
29,763Kullanıcılar
xxcenaSon üye
Üst Alt