iltasyazilim
FD Üye
Köpüklü Nescafe Tarifi İçin Malzemeler
*5 tatlı kaşığı classic nescafe
*6 tatlı kaşığı toz şeker
*1 5 çorba kaşığı kaynar su
Köpüklü Nescafe Tarifi Yapılışı Eveettt arkadaslar bu kahveye bayılacaksınız kendileri çok güzel olurlar deneyin derim gelelim tarife ??
1
*Hepsini büyük bir su bardağına koyulur ve mikser ile şeker eriyene kadar çırpılır
*Daha sonra kahve bardağına 1 5 tatlı kaşığı çırptığımız kahveden konur
*Üzerine çok az sıcak süt ekleyip çay kaşığı ile çırpın ve tekrar sütü ekleyin hepsi bu kadar deneyeceklere şimdiden afiyet olsun
NOT:Ben üzerine sekil de verdim bu size kalmış birşey şekili çikolata sosu ile halka yaptım ve kürdan ile şekil verdim
*5 tatlı kaşığı classic nescafe
*6 tatlı kaşığı toz şeker
*1 5 çorba kaşığı kaynar su
Köpüklü Nescafe Tarifi Yapılışı Eveettt arkadaslar bu kahveye bayılacaksınız kendileri çok güzel olurlar deneyin derim gelelim tarife ??
1
*Hepsini büyük bir su bardağına koyulur ve mikser ile şeker eriyene kadar çırpılır
*Daha sonra kahve bardağına 1 5 tatlı kaşığı çırptığımız kahveden konur
*Üzerine çok az sıcak süt ekleyip çay kaşığı ile çırpın ve tekrar sütü ekleyin hepsi bu kadar deneyeceklere şimdiden afiyet olsun
NOT:Ben üzerine sekil de verdim bu size kalmış birşey şekili çikolata sosu ile halka yaptım ve kürdan ile şekil verdim
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.