Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Köpüklü Nescafe

Köpüklü Nescafe

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Köpüklü Nescafe Tarifi İçin Malzemeler

*5 tatlı kaşığı classic nescafe
*6 tatlı kaşığı toz şeker
*1 5 çorba kaşığı kaynar su

Köpüklü Nescafe Tarifi Yapılışı Eveettt arkadaslar bu kahveye bayılacaksınız kendileri çok güzel olurlar deneyin derim gelelim tarife ??

1
*Hepsini büyük bir su bardağına koyulur ve mikser ile şeker eriyene kadar çırpılır
*Daha sonra kahve bardağına 1 5 tatlı kaşığı çırptığımız kahveden konur
*Üzerine çok az sıcak süt ekleyip çay kaşığı ile çırpın ve tekrar sütü ekleyin hepsi bu kadar deneyeceklere şimdiden afiyet olsun
NOT:Ben üzerine sekil de verdim bu size kalmış birşey şekili çikolata sosu ile halka yaptım ve kürdan ile şekil verdim

Similar threads

Köpüklü Nescafe Tarifi İçin Malzemeler *3 tatlı kaşığı nescafe *2 su bardağı süt *Sıcak su *Bitki çayı demleme bardağı *Sıcak su Köpüklü Nescafe Tarifi Yapılışı Sütü cezvede kaynatalım 1 su bardağı kaynamış sütü 3 e bölecek şekilde bitki çayı demleme bardağına alalım ve iyice köpürene...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Köpüklü Nescafe Tarifi İçin Malzemeler *2 tatlı kaşığı nescafe classic *2 tatlı kaşığı şeker *10 tatlı kaşığı ılık su *1 nescafe bardağı süt Köpüklü Nescafe Tarifi Yapılışı İki bardak çıkıyor bardağa göre de değişebilir Sütü cezve koyup kaynatıyoruz Kaynayan kadar suyu şekeri kahveyi bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Bol Köpüklü Nescafe (Kremasız) Tarifi İçin Malzemeler *5 tatlı kaşığı nescafe gold *6 tatlı kaşığı toz şeker *Süt *15 yemek kaşığı sıcak su Bol Köpüklü Nescafe (Kremasız) Tarifi Yapılışı Tek kelime ile özellikle şekerli kahve severler için bayılacağınız bir tarif! Nescafe ve şekere 1 5...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Bol Köpüklü Nescafe Tarifi İçin Malzemeler *3 tatlı kaşığı nescafe *3 tatlı kaşığı şeker *10 yemek kaşığı su *Süt Bol Köpüklü Nescafe Tarifi Yapılışı Bir kavanoz içine şeker, su nescafe konulur bu arada cezveye süt konulur Kavonoz çalkalanır Bardağa köpük konulur ve ısınınca süt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Bol Köpüklü Nescafe Tarifi İçin Malzemeler *3 tatlı kaşığı nescafe *3 tatlı kaşığı şeker *10 yemek kaşığı ılık su *Süt Bol Köpüklü Nescafe Tarifi Yapılışı Arkadaşlar misafirlerinize cafe tadını aratmayacak bir tarif vereceğim sizlere ??
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,505Konular
982,839Mesajlar
33,078Kullanıcılar
uguroguz1Son üye
Üst Alt