Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Köpüklü Türk Kahvesi Nasıl Yapılır

Köpüklü Türk Kahvesi Nasıl Yapılır
0
148

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Köpüklü Türk Kahvesi Yapmanın Püf Noktası

Bir fincan kahvenin kırk sene hatırı var demiş atalarımız Ama kahveden kahveyede ayrım var tabiki Eğer kırk yıl hatrı güdülecek bir kahve yapamıyorsak bu sözün ne anlamı var değil mi?

Haydin daima birlikte bol köpüklü bir Türk kahvesi yapalım

Türk kahvesi, fincan, şeker ve cezveden oluşan ekibimiz hazırsa adım adım hazırlayalım bol köpüklü mis kokulu kahvemizi

Boş cezveye önce kahvemizi atıyoruz Kahvemizi ne değin fazla atarsak böylece köpüklü olur Eğer bol köpük istiyorsak kahveden kısmayacağız

Sıra Şekerimizde, eğer eşim gibi sizde şekersiz içiyorsanız sakın şeker atmayın lakin şekeri atıpta neden bu kahve tatlı sorusuna da elimin lezzeti tat vermiş diye cevap verirseniz karşınızdaki kişi bunu yutmayabilir

Gelelim suyu eklemeye Kahvemizi ve şekerimizi attıktan sonra yapacağınız kahve sayısına kadar su ilave edin Ben bir fincan soğuk su ek ettim Bütün malzemeleri ekledikten daha sonra elektrikli cezvemizi çalıştıralım Kaynamaya başlar başlamaz altını kapatın yoksa birde tezgah temizlemek zorunda kalabilirsiniz

Önce kahvenin köpüğünü kaşık yardımıyla fincana yavaş yavaş aktarın Ardındanda fincanımızı kahveyle dolduralım İşte size bollllll köpüklü 40 yıl hatır güdecek bir Türk Kahvesi

Afiyet olsun *

858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt