Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Köpüklü Türk Kahvesi Yapmanın Püf Noktaları

Köpüklü Türk Kahvesi Yapmanın Püf Noktaları

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Köpüklü Türk Kahvesi Yapmanın Püf Noktaları Tarifi İçin Malzemeler

*Taze türk kahvesi
*Kahve fincanı
*Su
*(İsteğe göre) şeker

Köpüklü Türk Kahvesi Yapmanın Püf Noktaları Tarifi Yapılışı Taze Türk kahvemizi, kişi başı 1 5 tatlı kaşığı olacak şekilde (mutlaka çok kahve koymalısınız), dolduracağımız fincan kadar su ile birlikte cezveye boşaltıp, arzuya göre şekerini ekleyip karıştırıyoruz Burada dikkat edilmesi gereken nokta;kahvenin ağır ateşte pişirilmesi, az konulmaması ve kahvenin pişirilmeye başlanmadan önce karıştırılması, bir daha karıştırılmamasıdır Ağır ateşte pişmeye başlayan kahve köpüklendiğinde, fincanlara eşit olarak dağıtılmalıdır Köpükleri fincanlara dağıtılan kahve, son olarak bir taşım daha kaynatıldıktan sonra fincanlara dökülerek servis yapılır
Afiyet olsun
 
858,497Konular
981,955Mesajlar
29,954Kullanıcılar
umutkya2941Son üye
Üst Alt