Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Korkma Bir Daha Dönmeyeceğim!

Korkma Bir Daha Dönmeyeceğim!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Şimdi geçmişten gelen bir rüzgar esintisinden başka bir şey değil aşkın

Zaten bitirdiklerime başlayamam ben

Korkma, bir daha dönmeyeceğim

Severek gidebilmek de erdemdir kendimce, sevmekten vazgeçip gidenlere bakarsan

Seni kötü anarak yürümemek için tüm çabam, elde bir sıcak arkadaşlık alıkoyma derdindeyim

Günahını kimsenin ödeyemeyeceği bir ayrılığı tartışmak süre kaybıdır Korkma ben, aklından sildikten sonradan yüreğine laf dinletebilenlerdenim

İnsanın içi sızlıyor muhakkak, basit mı alışılıyor fakat başka bir tene? Birincil günler geliyor aklıma, neyi seversin, nasıl öpersin diye meraklandığım anlar Keşfetmenin zevkiyle karışırdı tuhaflık fakat gel derhal bak, başladığımız yere döndük, yabancılaştık

Korkma, bir daha öğrenmeye gücü olmayanlardanım benAyrılık acısı dediğin, güneş doğana dek sürer Bahsettiğim güneş gökyüzünde değil, yürekte olandır

Alışılır mutlaka yalnızlığa da, yeni sevdalara da, diğer kolda uyumaya da, kimler nelere alışmadı ancak?

Bu gönül sancısı sonsuza dek süremeyecek ya!

Sonradan, hangi gece tamamlanmamış ama, ne kadar uzun sürse de!

Korkma,ben karanlığa alışkın olanlardanım

Sevişmelerimiz geliyor aklıma elimde değil Saatler boyu nasıl seyrederdik birbirimizi? Sahi ya, insan niçin uyuyan birini seyreder ki? Gözünün hareketlerinden, kirpiğinin oynamasından gördüğü rüyayı varsayım etmeye çalışmak, kendi uykundan vazgeçip, kolunu ağrıtarak yastığa dayanıp öylece yüzüne bakmak, aşkın göstergesi midir? Rüyalar alemindeyken seyrederek ezberlediğin yüzü, ayrıldıktan sonradan görmek istememeye ne denir?

Korkma, ben her zaman gözlerine içine bakabileceğim

Hepimiz, biriktirdiğimiz yaralarla başlıyoruz yeni sevgilere, o yüzden önyargılıyız

Itimat Etmek için kaybettiğimiz vakit, doğrusu mutlu olacağımız hatıralar yaratmaktan çalınıyor

Aşık olmaktan korkuyoruz çünkü yara bantlarımız bitti kanayan yerlerimizi kapatacak İncinmemek için sakladığımız kalbimizi, hiç olmayacak yerlerde ortaya koyuyoruz

Korkma, ben değmeyecek adamları önceden sezip, sevmeyenlerdenim

Şu Anda, ayrılığın acısını dindirmeliyim içimde Ayyaş olmalıyım bir akşam vakti Sigaramın dumanından halka çıkarsa, senin düşündüğünü zannetmeliyim Burnumun direği, yüreğimin içi sızladığında, deniz kenarına inip birazcık gözyaşı dökmeliyim Fotoğraflarına bakmalıyım uyumadan, birkaç defa öpmeliyim Rüyalar görmeliyim, ter içinde uyanıp, seni merak etmeliyim

Olsun, ben aşkı acısıyla beraber sevenlerdenim

Bunu da aslanlar gibi çekmeliyim
Seni silik bir anıya dönüştürmeliyim içimde, sonradan olur ya adını bile unutup gitmeliyim

Fakat yapamam korkma, ben hemen şimdi ruhu öyle kirlenmemişlerdenim…

seçme parça

*

858,505Konular
982,782Mesajlar
33,073Kullanıcılar
Vedat77Son üye
Üst Alt